den trettionde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtionio

Ja, ikväll blir det lite fest då :) Ska ut till fors och först blir det grilla hemma hos Niklas föräldrar, sen är det även pubafton i folkets hus :) Ska bli skoj.

Ja, det var väl det :P

den tjugosjunde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtioåtta

Ja, nu var det ett tag sen jag bloggade igen, Madde var på mig tidigare idag och tyckte att jag skulle skriva :P Så jag tänkte, okej då, jag skriver väl ett litet inlägg då :P Haha.

Idag blev det massa film med Madde nu på kvällen, först kollade vi på nån film som jag inte minns namnet på xD och sen kollade vi på The Breed och Premonition, den första av dom två var bra tills slutet, det sög ! Sämst ! Så då blev både jag och Madde väldigt besvikna och kom på ett eget slut, haha.

Den andra (sista) filmen var lite seg och svår att förstå först, men hängde med lite mer mot slutet i alla fall, men den var ändå inte så bra, slutade dåligt den med !

Men men, nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa, är inne på sista twiligt-boken nu, ska precis börja på den så :D

den tjugosjunde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiosju

Lovisa
Niklas:
61%

Ett förhållande mellan Lovisa och Niklas har definitivt en chans att fungera!

Kärlekstest.se

den tjugotredje april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiosex

Jag är helt slut .. Jag vet inte varför jag är bara alldeles matt i hela kroppen, kanske känner av allt från igår nu istället, vem vet. Jag vet i alla fall att det kommer bli en tidig kväll för mig så att jag orkar upp imorron, för imorron blir det badhuset med Madde och Rasmus :) Var meningen att Mamma och Mats också skulle med från början men det blev ändrade planer för dom. Så dom kommer hit med Rasmus vid 9 tiden.

Nej, så nu ska jag ta och gå och lägga mig och kolla på nån film tror jag faktiskt, måste bara lyckas välja vilken.

den tjugoandra april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiofem

Idag har det hänt litegrann i alla fall :) Hehe. Först på förmiddagen så kom Madde hit vid 11 och vi tog en runda runt koppardalen, var riktigt skönt i det fina vädret ! Sen blev det till att gå hem igen och göra inte så mycket.

Vid halv 4 kom Madde hit och vi väntade på att Niklas skulle sluta jobbet, han slutade vid 4 idag, och så åkte vi ut till fors, fick gå av hos Niklas föräldrar eftersom dom skulle åka iväg på en gång och hämta nya bilen som Niklas köpte idag ! :D Så jag och Madde fick oss en promenad till, riktigt skönt faktiskt :)

När vi kom ut till mamma så var hästarna redan inne, smarta jag hade ringt till Mats tidigare och frågat om han kunde ta in dom innan han åkte iväg för att hämta mamma, så det var skönt ^^. Madde fick rida Paddan idag medans jag longerade honom, det gick riktigt bra tycker jag, balansen börjar bli bättre nu Madde ;) Hehe.

Sen longerade jag Demon litegrann också, lite i galopp till och med, han var hur duktig som helst ! Just ja, provade att tömköra honom innan också, men det gick inte lika bra :P Demon tyckte att det var lite läskigt, så jag får väl ta det lite i taget så kommer det säkert gå bra tillslut ^^.

Sen blev det till att baka litegrann medans vi väntade på att mamma och Mats skulle komma hem för att kunna skjutsa hem oss :P Niklas är fortfarande ute i fors hos sina föräldrar och grejar med bilen så :P haha. Och när vi hade bakat klart så hoppade vi lite studsmatta och blev som barn på nytt xD Haha.

Men nu är jag hemma igen i alla fall och ska bara ta det lugnt resten av kvällen, ska sitta här en stund och sen ska jag nog läsa litegrann, läser näst sista Harry Potter boken medans jag väntar på tredje Twilight boken :P hehe.

Oj, nu blev det ett långt inlägg och inga bilder för att göra det lättare att läsa :P Hoppas ni orkar läsa ändå ^^.

den tjugoförsta april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiofyra

Så har man läst ut andra Twilight-boken nu också då ! :) Får se när jag kan börja på tredje, den är det ju Emelie som har och hon läser ju den nu och sen skulle Sofie låna den, så jag får väl fråga om jag får låna den efter Sofie ^^. Eller gå till biblioteket och se om den har kommit in där än och kanske reservera den, beror på hur länge till den är utlånad :P hehe.

Idag har jag faktiskt städat litegrann i alla fall, nu ser jag golvet på min sida av sängen !! Den ni ! Haha. Och så har vi VÄRLDENS tvätthög att tvätta :P Så det blir nog till att tvätta minst en tvättmaskin om dagen nu ett tag tills berget minskar.

Och nu ska jag ta och hitta på nåt annat än att sitta vid datorn, vet inte vad, får se vad det blir.

den tjugonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiotre

Kände för att bara koppla bort allting ett tag och lägga mig och läsa med musik i öronen. Så det är precis vad jag ska göra !

den nittonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtiotvå

Lyckades inte helt läsa ut boken igår, jag kämpade på tills ögonen nästan föll igen, då var jag verkligen tvungen att lägga ifrån mig boken för det gick inte att läsa något mer. Haha :P Men idag läste jag ut den i alla fall nu har jag börjat på andra boken också :) Så himla bra böcker twilightserien, verkligen något jag rekommenderar ! :)

Nej, ska nog sätta mig och läsa lite till och sen skicka iväg ett meddelande till Madde och se vad hon har för sig.

Var föresten meningen att det skulle bli städat här hemma idag, men tror ni det blev det eller ? Nej, såklart inte :P

den artonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtioett

En lite kort uppdatering nu bara. Har inte hänt så himla mycket idag, blev en runda på stan med Ellinor, sen skjutsade jag Tone till en kompis. Annars idag har det mest blivit datorn eller läst.

Och nu ska jag gå och lägga mig och läsa, satsar på att läsa ut boken ikväll :P Hehe, tror jag i alla fall, får se hur det går.

den sjuttonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafemtio

Var och simmade med Madde idag igen, men idag blev det inte bara 20 längder, idag blev det hela 34 längder ! Den ni ! Kändes riktigt skönt tyckte jag :) Sen efter det så gick vi förbi wienercondis, Madde skulle köpa en baguett och sen upp till mig, jag värmde på lite pannkakor från igår och Madde åt sin baguett. Spelade lite kort (jag vann :P Hehe) och sen gick Madde hem och jag satte mig vid datorn.


Jag -92 i poolen hemma :P

Satt vid datorn ett tag och sen la jag mig på soffan och läste, och då lyckades jag somna :P Haha, har ingen aning om hur länge jag sov men det var nog inte alltför länge i alla fall för Niklas ringde och väckte mig.

Nu sitter jag och väntar på svar från Madde för att se vad hon har för sig och om hon orkar åka med mig till Willys om en stund och handla litegrann ^^. Ska handla hem lite mat så vi har så det räcker ett tag.

Och idag ville Niklas sitta ute på balkongen och äta så jag torkade av bordet därute och tog bort askkoppen (och ja, det är lika bra jag erkänner nu .. tyvärr har jag börjat röka igen, jag kommer försöka sluta igen men jag kan inte lova när, jag var helt enkelt inte redo den här gången).

Fick svar från Madde precis, hon var tydligen i Falun nu helt plötsligt :P haha. Eller kanske inte helt plötsligt men ändå :P Så åker nog iväg till Willys själv nu då och handlar litegrann ^^.

den sextonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtionio

Gick upp vid kvar över 8 idag, gjorde mig iordning och åkte och hämtade upp Madde, vi fortsatte ut till mamma, hästarna var inne eftersom jag hade pratat med mamma igår och bett henne lämna dom inne så vi skulle slippa jaga hästar en timme innan vi kunde rida xD Så det var bara att göra iordning dom när vi kom dit :)

Kom iväg och red upp i skogen, när vi hade kommit en bit så hörde vi röster, det visade sig att det var 4 stycken som var ute och gick i skogen, Paddan hörde också rösterna och när han inte såg vad det var tyckte han det var lite småläskigt, så vi stannade till så att dom skulle komma inom synhåll och Paddan skulle se att det inte var något farligt, men när dom kom inom synhåll och Paddan såg dom måste han ha tagit dom för monster med klor och huggtänder för det första han gör är att tvärvända, in i Maddes ben, och börja skena hemåt, han hann typ bara 2-3 galoppsprång bara innan jag fick stopp på honom. Idiothäst säger jag bara, det är ju något fel på honom xD HAHA. Men vi kom förbi dom sen i alla fall och kunde rida vidare :P



Sen fick vi lite mat av Mats innan vi åkte hemåt igen. Och när vi åkte hem så svängde vi förbi hos Sofies Niklas så att jag kunde få första Twilight-boken som jag nu har börjat läsa på :) Och ska ta och sätta mig och läsa lite i den nu hade jag tänkt.

den femtonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtioåtta

Jag lyckades somna tillslut, blev trött av att kolla på animé, jag hann se ett och ett halvt avsnitt sen var jag tvungen att stänga av innan jag somnade med tv:n igång :P Haha.

Vaknade av klockan som ringde vid 9 gick upp och satt mig vid datorn för att vänta på att Madde och Bethina skulle komma förbi innan vi gick vidare till badhuset. Fick meddelande från Madde vid 10 i 10 där hon frågade om jag kom ner och det gjorde jag ^^. Vi gick vidare till badhuset och det blev 20 längder idag :) Kändes mycket skönt ! Blir antagligen simma på fredag igen.

Resten av den här dagen vet jag inte riktigt vad som händer, ska plugga litegrann i alla fall, så mycket vet jag, sen kanske det blir en fika på stan med Madde och Sofie, men det är inte helt säkert än, Sofie skulle höra av sig senare, så vi får se hur det blir med det.

Imorron blir det till att rida med Madde i alla fall :) Känns skönt att kunna ta sig upp i tid och göra någonting vettigt om dagarna :P Hehe.

den femtonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiosju

Är så jobbigt när man inte kan somna, egentligen är jag trött men det bara går inte ! Men jag behöver sömn eftersom jag ska upp och simma med Madde och Bethina imorron, vi ska se till att vara där vid 10 när dom öppnar så ska upp vid 9 typ. Helst lite innan så man hinner vakna till liv.

Men men, håller på att bränna ut lite animé (Ruroni Kenshin) som jag ska dra igång på tv:n, brukar kunna bli trött av att kolla på någonting nämligen, det är värt ett försök i alla fall. Håll tummarna åt mig :P Hehe.

Natti Natt till er som kan sova och redan sover :*

den fjortonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiosex



Sådär ja :) Då har jag sökt in till högskolan till hösten :) Sjuksköterskeutbildningen, sökte till 4 stycken olika, Västerås, Uppsala, Gävle och Falun. Får hoppas att jag kommer in någonstans i alla fall ^^.

Har ju fram till 18 Juni att komplettera betyg så innan dess måste jag vara klar med pluggandet, men det ska jag se till att vara :) Känns bra det här ^^.

den trettonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiofem



Härligt väder har det vart i helgen också föresten !! Kan det inte fortsätta vara så här fint ! Idag var det tråkigt molnigt, vi hoppas på sol imorron igen ! :D

den trettonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiofyra

Sitter här framför datorn och nyser lite då och då. Vad jag hatar att vara kattallergiker !! Och det var liksom 2 timmar sen jag gick från Madde nu och det kittlar fortfarande lite i näsan, det är jobbigt !

Idag har det väl inte hänt så jättemycket annars, Anders och Camilla kom förbi och åt lite frukost här, sedan drog dom vidare till sin nya lägenhet och grejade där under dagen, jag åkte ut till mamma med Ellinor för vi skulle rida en sväng :) Och Niklas var kvar hemma :P

Sen framemot kvällen blev det till att dela på en familjepizza med Anders och Camilla :P Hehe, mumsigt var det ! :D och efter det så gick jag iväg till Vega med Madde och lämnade tillbaka filmen vi kikade på igår, Captivity (och den var inte särskilt bra kan jag meddela). Var hem till Madde en stund och kikade två Vänner avsnitt som gick på tv:n och efter det gick jag hem igen, och när jag gick från Madde så två portar från henne mötte jag en gubbe som sa "Men ojoj, ska du gå nu när jag kommer hem" läskig människa !!! Jag typ bara kollade på honom och sen fortsatte jag gå, lite snabbare än innan xD Men jag kom säkert hem i alla fall ^^ hehe.

Och nu ska jag dra Niklas från datorn och få honom att vilja kolla på animé :)

den tolfte april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiotre

Ja, jag är inte så himla bra på att uppdatera här just nu, börjar känna att bloggen är tråkig igen och att jag bara skriver saker som jag alltid skriver om. Men men. Jag gör så gott jag kan i alla fall :P Hehe.

Helgen har vart härlig, fint väder och trevliga människor ! :) Nu ska jag glo animé med Niklas.

den tionde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtiotvå

Ja, blev ganska mycket pluggande igår men jag blev tillslut klar i alla fall, härligt ! Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att G på uppdraget också, men det ska nog inte vara några problem, får man hoppas :P

Kollade även klart på 6:e säsongen Vänner igår och var och lämnade tillbaka den på Vega (Ja, jag lånade säsongen och kollade klart på den på två dagar, inte dåligt va ? Haha). Sen var jag och Madde till Bethina en sväng innan vi gick hem hit igen och lagade lite mat. Blev nachokyckling och ris, himla gott måste jag säga ! Man krossar lite nachos i en påse och häller sedan i en påse tacokrydda där. Kycklingfileérna skär man i lite tunnare avlånga bitar och lägger även ned dom i påsen, sedan är det bara att skaka runt och försöka få allt att fastna på kycklingarna, lägg ut det på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen i ungefär 20 min, Mumsigt värre måste jag säga !!

Efter maten så hade Madde och jag tråkigt så vi åkte en sväng med bilen, först åkte vi ut till pappa och tänkte hälsa på missen eftersom det inte är någon hemma där nu, men det puckot kom ju inte fram förens vi skulle åka :P Haha, stackarn, så han fick vara kvar ute. Sen tog vi en liten runda förbi utsund och folkärna och sen gamla grytnäsvägen hem igen, var riktigt skönt att vara ute och åka faktiskt :)'

Och idag ? Ska till mormor och morfar och äta en sväng någon gång på dagen i alla fall, ska ringa Samuel och kolla när han ska dit, och sen lite senare på eftermiddan så blir det till att åka ut till hästarna och kanske rida en sväng :)

den nionde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtioett

Tänkte gör en liten kort uppdatering nu då. Får se om det blir nå rida med Madde, det märks :P Hehe.

Jag vet i alla fall att jag måste plugga idag också, har lite kvar att göra till första uppdraget som ska vara inne idag, men det är nästan klart tack och lov ^^.

Niklas slutar 12 idag och sen är han ledig tills på tisdag, får väl se vad som händer i helgen, ska nog i alla fall få ta hand om hästarna eftersom Mamma och Mats ska åka bort över helgen. Men det verkade som om jag skulle få hjälp av morfar också, tack och lov ^^ Det är skönt, då kanske jag slipper gå upp någon morgon i alla fall :P Hehe.

Nej, ska göra nånting att äta, kolla ett avsnitt Vänner och sen göra klart till Uppdraget i Naturkunskapen.

den åttonde april tvåtusennio - Inlägg hundrafyrtio

Dålig på att uppdatera som jag är så blir det i alla fall en liten uppdatering så här framåt kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Tänk, lite duktig kan jag vara i alla fall :P Hehe.

Idag har jag plockat lite här hemma, diskat, hängt undan tvätt, hängt upp tvätt, plockat ur diskmaskinen, plockat i diskmaskinen, ja typ det, kul att veta eller ? :P Haha, kanske inte. Sen när Mats hade slutat jobbet och hämtat Rasmus på dagis så kom han in hit och hämtade upp mig, vi åkte ner till Niklas jobb och hämtade min cykel, åkte hem till mamma och Mats kikade på den medans jag pluggade litegrann ^^.

Sen runt 5 så kom mamma hem och då hjälpte hon mig med lite plugg, vi lyckades klura ut det tillslut :P Det var inte det lättaste men vi lyckades !

Sen hade jag ju tänkt cykla hem men det började regna så mamma och Mats skjutsade hem mig ändå, eller jag skjutsade hem mig själv, jag körde in så fick Mats ta över så dom kunde komma  hem igen :P haha.

Nej, nu ska jag som vanligt sätta mig och kolla lite på Vänner innan jag ska sova. Kanske blir och rida med Madde imorron också föresten ! :)

den sjunde april tvåtusennio - Inlägg hundratrettionio

Ja, jag har blivit lite dålig på att uppdatera på sistone, förlåt för det, men jag tror inte att folk klagar eftersom det är antagligen inte så himla många som läser min blogg ändå :P hehe.

Idag blev det till att göra Laborationer med Ellinor i alla fall, och det gick bra, ingen dog, haha. Och imorron ska jag till mamma och göra en till, ska även försöka få hem min cykel så att Mats kan ta sig en titt på den och se om det bara är slut på luft i däcket eller om det är punka på det.

Nu resten av kvällen ska jag sitta framför tv:n och kolla på Vänner, hyrde 6:e säsongen nere på Vega, jag har två dygn på mig att kolla klart på hela xD Haha, tror ni jag lyckas ? :P Får väl se när jag somnar inatt, haha.

den sjätte april tvåtusennio - Inlägg hundratrettioåtta

Har inte hänt så mycket alls idag faktiskt så jag orkar inte skriva någonting heller.

Tänkte väl mest bara meddela det till er så att ni vet varför jag inte har skrivit/kommer skriva någonting idag.

den femte april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiosju

Så otroligt bra låt!

SPIRIT SOUNDTRACK
Bryan Adams - Sound the bugle

Sound the bugle now - play it just for me
As the seasons change - remember how I used to be
Now I can't go on - I can't even start
I've got nothing left - just an empty heart

I'm a soldier - wounded so I must give up the fight
There's nothing more for me - lead me away...
Or leave me lying here

Sound the bugle now - tell them I don't care
There's not a road I know - that leads to anywhere
Without a light feal that I will - stumble in the dark
Lay right down - decide not to go on

Then from on hight - somewhere in the distance
There's a voice that calls - remember who your are
If you lose yourself - your courage soon will follow
So be strong tonight - remember who you are

Yeah you're a soldier now - fighting in a battle
To be free once more -Yeah that's worth fighting for



den femte april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiosex

Amos väckte mig vid halv 10 idag och ville ut, så det var bara att pallra sig upp ur sängen, på med kläder på mig själv och koppel på honom och gå en runda. Var väl ute en halvtimme med honom ungefär ^^ Kände mig rätt duktig som var ute så pass länge ändå när jag precis hade vaknat :P Hehe.

Nu ska jag ta och göra lite frukost och sen sätta mig framför tv:n och kolla på lite Vänner medans jag väntar på att bror min ska höra av sig. Ska nog gå förbi där en sväng med Amos hade jag tänkt, och sen får jag se om jag åker ut till pappa lite tidigare och väntar där tills dom kommer hem så Amos får springa på gården litegrann ^^.

Och nej, nu är jag hungrig så jag skriver mer senare under dagen eller framemot kvällen.


den fjärde april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiofem

Sitter och väntar på att allt folk här ska gå någongång :P Haha, börjar bli lite smått trött på dom, det brukar kunna vara så att man inte orkar med fulla människor när man själv är nykter, hehe. Det är ju inte så att jag lider så farligt av det, börjar bara känna att jag vill ha lite lugn och ro.

Men dom går nog snart, förhoppningsvis i alla fall :P Haha. Men det borde dom göra eftersom klockan snart är 11 och krogarna här stänger klockan 1. Men men.

Ska nog lägga mig och kolla på Vänner när folket har gått. Natti :*

den fjärde april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiofyra

Var ute och cyklade en sväng med Amos för en stund sen, vi var ute i minst 40 minuter, och jag förstår inte, han är knappt trött !! Det är MKT energi i den lilla hunden kan jag ju säga !


Ska duscha nu och sen gå över till Madde och göra henne sällskap tills alla andra som också ska äta kommer :) Och sen blir det nog en till cykeltur med Amos, då sover vi nog båda gott inatt :P

den fjärde april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiotre

Blev inget bloggande igår märkte jag, varken hann eller orkade skriva någonting :P Så jag tar det nu ^^.

Var ut till mamma och skulle rida med Sara, var meningen att jag skulle rida Paddan som dom två gånger innan, men han lät sig inte fångas .. Och jag orkade inte jaga honom i den värmen som var ! Så jag fick rida en Islandshäst då :) Och det var roligt det med, kändes väldigt annorlunda att rida en så liten häst bara när jag är van med mina stora filurer :P Haha. Men kul var det ! :)



Sen åkte jag och Madde ut och hämtade Amos hos pappa, är ju hundvakt åt honom nu eftersom pappa, Ann, Tone och Amanda åkte till jönköping nu i helgen, så jag ska ha lilla vovven tills imorron ^^. Och han är både söt och jobbig xD Ska nog faktiskt ta en cykeltur med honom när Niklas har kommit hem och trötta ut honom litegrann, då sover han gott inatt sen :P Haha. Och jag kan ju inte cykla förens Niklas kommer hem eftersom jag måste låna hans cykel isånnafall och han har sin cykelnyckel med sig. Han är ju ute hos sina föräldrar och grejar med bilen, tvättar och byter däck med mera. Jag tror dom skulle sätta ut annons på den också, ska ju sälja och köpa en ny ^^.

Idag då, var ju ut till mamma en sväng idag med, åt lite frukost där och träffade Kjell och Margoth som är här i helgen :) Det var trevligt, Amos fick dock en smäll på nosen av Musse så att han började blöda, men men, då kanske han lär sig att han inte kan springa på katter hur som helst !

Sen gick jag, mamma och Margoth en runda hemma och gissa vad vi såg då ?! Jo, Tussilago ! :D Nu är det vår ! Det känns som det i alla fall :) Och det hoppas jag att det kan fortsätta med, härligt värre verkligen !



Men nej, nu ska jag ta och göra någonting annat tror jag, det är ju nästan så att man ska sätta sig på balkongen och läsa så skönt som det är ute :) Får se vad jag gör.


den andra april tvåtusennio - Inlägg hundratrettiotvå

Ja, blev ju till att leka med Rasmus verkligen hela dagen idag ! :) Men det var trevligt. Mamma kom in med honom runt 11 tiden någongång och så skjutsade hon ner oss till smörgåstårtan så att jag och Rasmus fick äta lite frukost :P Hehe. Efter det så gick jag och Rasmus hem till Madde och väckte henne (eller vi gick till bibblan först kom jag på och lånade en film) väntade där på att Madde skulle bli klar och sen gick vi vidare hem till mig och Niklas.

Rasmus lekte lite med mina hästar och sin brandstation som han hade tagit med sig, kollade lite på tv och sen gick vi iväg till lekparken (som även är Rasmus jobb :P Hehe), påvägen dit gick vi förbi Wienerkondis och köpte med lite fika :) Gick vidare och Rasmus gungade, sprang runt och åkte rutchkana m.m, han hittade även en kompis ett tag att leka med ^^.



Var väl där i kanske 1-2 timmar ? Någonting sånt, har faktiskt ingen direkt koll på när vi kom dit och när vi gick hem igen. Men vi gick hem efter ett tag igen i alla fall. Rasmus satt och kollade på lite tv först och sen ville han spela på min dator, så jag lät honom sitta och spela bolibompa :P haha.

När Niklas slutade jobbet så åkte vi ut till mamma, tog även med Amanda påvägen, fick lite mat där, tunnbrödsrulle :) Mums! och sen efter det tog jag och Madde en barbacka tur på hästarna :) Det var riktigt härligt i det fina vädret som har vart idag !!! :D Har vart så otroligt skönt väder verkligen ! Hoppas det fortsätter såhär !!


När vi hade ridit klart så gick vi till Niklas föräldrar (eftersom Niklas hade åkt dit medans vi red) och vi fick gå i stora vattenpölar ! Vi gick väl förbi dom så gott vi kunde men det var inte det lättaste kan jag ju meddela ! Cykelvägen där vi gick går över en mosse och när snön smälter blir det lite vatten :P Haha. Men vi lyckades ta oss förbi det i alla fall.

Och nu har jag precis duschat, ska väl ta det mest lugnt och sitta här vid datorn nu resten av kvällen innan det blir sovdags, kanske kolla lite tv eller nåt innan det är dags att sova. Det märks.



den andra april tvåtusennio - Inlägg hundratrettioett

Jag vann designen i tävlingen jag var med i :D Vad tycks ? Själv är jag hur nöjd som helst, blev mycket bättre än vad det var innan verkligen !

Idag ska jag leka med Rasmus :) Lilla sötungen, sitter och väntar på att mamma ska komma in och hämta upp mig så ska vi åka till smörgåstårtan och äta lite frukost först, sen tänkte jag ta och gå förbi Madde och väcka henne för hon svarar in i telefonen :P Hehe.



Får se vad jag och Rasmus hittar på, om han vill kika på film eller om han kanske vill gå till "sitt jobb" = lekparken :P Hehe. Det märks, kanske hinner med både och ^^.

Nej, nu ska jag göra mig iordning så jag är klar när mamma kommer.

den första april tvåtusennio - Inlägg hundratrettio

Jag är med och tävlar om en bloggdesign här :)

Håll tummarna för mej :)

Idag har jag inte hunnit göra så himla mycket än så länge, har diskat lite i alla fall så det känns ju skönt att jag har fått någonting gjort ^^. Ska nog ta och sätta mig och plugga lite nu och sen kolla på Vänner.