den tjugoåttonde augusti tvåtusennio - Inlägg hundraåttiofyra

Jahapp, nu ska jag och Niklas bo ute i Fors i två veckor då :) Så har flyttat ut datorerna hit. Vi ska bo i hans föräldrars hus och ta hand om det + katten ^^ För dom är i Frankrike i två veckor.

Igår blev det Gröna Lund med Sofie och Markus :) Det var riktigt trevligt ! Jag och Niklas åkte hemifrån runt 1 tiden, var väl framme i Västerås vid 2 ungefär, då blev det lite tacos hos Sofie innan vi åkte vidare till Sthlm och Grönan :)

Hamnade i rusningstrafiken på vägen dit så vi var framme vid grönan klockan 6. Betalade parkering till klockan10, vi tyckte att det kändes som att 4 timmar där inne skulle räcka fint, och det gjorde det.

Vi började med Lustiga huset, det var inte riktigt lika roligt som det var när man var mindre men vad kan man förvänta sej lixom :P Haha. Sen blev det Jetline (vanliga bergochdalbanan), den är så himla kul !!! Sen några andra vi åkte var Blå tåget, Kärlekstunneln (där jag och sofie åkte i en och Niklas och Markus i en annan :P Haha), Kvasten, Extreme, och så åkte vi ju Fritt Fall oxå såklart och jag trodde jag skulle dö den här gången oxå men jag överlevde än en gång xD HAHA. På vägen upp så satt jag och blåstirrade rakt fram för jag ville varken titta uppåt eller neråt xD Och jag ser livrädd ut på kortet :P Som jag såklart var tvungen att köpa, hehe. Och så åkte vi Insane, den nya, OCH SÅ SJUKT KUL DEN VAR !!!!!! Det är en av dom roligaste jag någonsin har åkt !!!! Går inte att förklara ! Man måste åka den själv.

Ja, det var väl det jag hade att skriva nu. Jag säger väl som vanligt att jag ska försöka uppdatera bättre men vi får väl se hur det går med det, som vanligt :P Haha.

den tjugotredje augusti tvåtusennio - Inlägg hundraåttiotre

Helgen har vart riktigt rolig måste jag säga !!! :D Åkte ju iväg till stockholm i fredags efter att jag hade vaknat (hade ju jobbat natt så behövde sova lite först :P). Vi kom väl iväg runt 1, halv 2 nångång tror jag. Åkte ut till Fors först så att jag kunde lämna tillbaka kläderna jag har haft nu under sommarjobbet och sen lämnade jag även tillbaka hörselskydden jag hade lånat hemifrån mamma.

Sen drog vi iväg :) Niklas körde först, vi stannade till i Enköping och åt litegrann och sen bytte vi så att jag körde därifrån. Lite segt var det när vi kom fram vid sthlm, vi kom ju alldeles lagom i tid för att hamna i bilkö .. suck .. Jag tror vi stog i bilkö i 5-6 kilometer, det sög !! Men tillslut kom vi fram till Haninge där Elin och Tobias bor iaf :)

Fredagkvällen blev lugn iaf ^^ hehe. Käkade tacos och kollade film och sen var det dags att sova. Gick upp runt 10 på lördagen, festivalen vi skulle på (stagedive day out) började redan då men dom banden vi ville se var inte förens framåt kvällen, Sonic Syndicate började spela halv 7 och sen efter dom så var det Dead by April och Millencolin, jag vet ju mest intresserad av att se Dead by April medans Niklas ville se Sonic Syndicate, och Elin och Tobias ville väl se alla tre banden typ ^^.

Ska jag skriva om allt den kvällen så kommer det bli ett hur långt inlägg som helst och det orkar jag nog inte faktiskt :P. Men jag kan väl säga att vi var ju inte inne på festivalområdet hela tiden utan gick även till en liten pub som låg 5 minuter därifrån, jag höll mej till cola eftersom jag körde :P

Sen när Sonic stog och förberedde för att börja spela så såg vi sångaren i Dead by April ! Han stog längst bak och kikade lite han med, och Elin sprang fram och fick ett kort på sej tillsammans med honom :) Jag var dock för seg så jag fick inget :( :P haha.

Och när Dead by April spelade så stog vi rätt nära scenen ! :D Det var kul ! Var en massa galet folk som körde moshpit och skit, det förstår jag mej inte riktigt på tjusningen i måste jag säga .. Men men, Jag har videos som jag lägger upp på facebook, så intresserad av att se lite videos därifrån, kika in på facebook ^^.

Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer :P Det var väl typ det som var också :) Och här kommer lite bilder, och som sagt, filmer finns på facebook :D


Sonic Syndicate, dock hade dom inte hunnit börja spela än, och det här var den bästa bilden jag hade typ.


Dead by April, lätt att dom ägde !!! :D:D

den trettonde augusti tvåtusennio - Inlägg hundraåttiotvå

Jag har blivit så dålig på att uppdatera här jag vet :P Men känner att jag inte har så mkt att skriva om så det blir lixom inte att jag skriver då för det kommer bara bli tråk. Men nu kände jag att jag ville uppdatera litegrann iaf :)

Jobbade natt måndag och tisdag nu den här veckan, och så var jag ledig igår och idag, sen har jag förmiddagshelg i helgen, min sista helg på jobbet. Efter den jobbar jag 4 dagar till och sen är sommarjobbet slut. Det har gått så himla fort ! Det känns som om jag började nyss :P

Igår blev det en sväng till hästarna :) Först skrittade jag och Ante en sväng i skogen :P haha. Och Niklas gick med bakom. Sen så red jag först Demon litegrann i hagen hemma, travade över ett litet hinder :) Demon var riktigt duktig.
Sen efter det så fick Demon stå i boxen en stund medans jag red Paddan en sväng i hagen oxå, och han var hur duktig som helst :D Och när jag tänkte skritta över det lilla hindret med honom först så att han skulle få se att det inte var något farligt så vägrade han totalt :P Så då sket jag i det och travade emot det på en gång istället, trodde nästan att han skulle vägra då med :P Men det gjorde han inte :) han tog ett jättefint hopp över och jag tror han var lika högt över hindret som hindret var över marken :P haha. Men duktig  var han ! :D Fina hästar <3

Lite suddig bild men det var den bästa jag hade :P Blev dock inge bilder när jag red Paddan, får bli nästa gång ^^.

den tredje augusti tvåtusennio - Inlägg hundraåttioett

Satt och kollade på videon från skolmästerskapen på Jälla som jag kom trea på, och Erik !! Aww .. <3 Det var inte många som tyckte att han var fin men för mej var han nog den finaste hästen på skolan. Helt underbar.



Sen hittade jag även en film med Demon och Paddan, bland annat när jag och Anna rider, och så när jag och Jenny rider och även när vi löshoppade med Demon. Och jag känner att jag måste verkligen ta tag i mej själv och åka ut till mamma och hålla på med hästarna. Jag saknar det så.

Det är bara det att det har lixom inte blivit av på senaste tiden .. Dels för att det är så tråkigt när man är själv och sen när jag jobbar så är jag helt enkelt lat och orkar inte göra så mycket annat än att jobba. Men jag ska verkligen försöka ändra på det nu !


Älsklingar <3

den första augusti tvåtusennio - Inlägg hundraåttio

Ja, nu är det väl dags att uppdatera bloggen igen, var ett tag sen som vanligt.

Förra helgen blev det en tripp till Uppsala för min del :) Var mycket trevligt ! Blev utgång på lördagen med mej, Jenny och Anna, Tjejmaffian forever <3 Orkar dock inte skriva så mycket men det var en jättekul kväll förutom att jag hade så sjukt! ont i fötterna när kvällen började närma sej sitt slut :P Hade ju nya skor på mej så det var antagligen därför :P hehe.

Den här veckan har det väl inte hänt så himla mycket, har jobbat varenda dag, men i måndags så kom Noel och Dieter från Belgien hit och hälsade på och dom är kvar än, vet inte riktigt när dom åker hem men dom blir kvar över helgen nu iaf.

Och i fredags (igår) så blev det en tur ut till stugan med Mamma, Mats och Ramus :) Så då gick Noel och Dieter prova åka vattenskidor för första gången :P hehe. Det var riktigt roligt att kolla på :D haha. Det finns bilder på min bdb, orkade inte lägga in några här så :P

Ja, och i helgen nu händer det väl inte så mycket, inte för mej iallafall eftersom jag har min roliga natthelg, har två 12 timmars skift kvar innan jag får vara ledig, längtar lite lagomt mycket !! Ska bli såå skööönt !

Nej, ska börja göra iordning maten, lägga upp kyckling så att den får tina, ska göra kycklinggryta och ris idag, Mums ! Och sen börjar jag jobba klockan 6 igen .. ZzzZZzzzZZZzZ :P Och jag har hunnit vara vaken i en timme än så länge xD Haha.

Orka skriva nå mer nu, blev en liten uppdatering iaf :)