den tjugosjunde december tvåtusennio - Inlägg tvåhundraett



Hahahahaha, så bra ! :P

Och apropå katter, från imorron ska jag och Niklas vara kattvakt åt Samuel och Lisas söta kattunge Kattis :D

Här är sötisen :)

den tjugoförsta december tvåtusennio - Inlägg tvåhundra

Jahapp, så vad har hänt idag då ? Jo, jag har varit och ridit med Sara :) Blev till att rida en Islandhäst idag, och det blev barbacka ridning i mysvädret, sol och någa minusgrader som det var. Det blev dock lite halvkallt framemot slutet när vi var påväg tillbaka hem igen :P Men det var härligt, galopp barbacka ! Det var länge sen !!! Så otroligt härligt !! :D:D Jag skulle dock inte bli förvånad om jag har lite träningsvärk imorron :P hehe. Men sånt får man ta :)

Sen efter det så väntade jag på att bli upptinad innan jag åkte hem från mamma, bytte om när jag väl kom hem och så åkte jag vidare hem till mormor och morfar en sväng, för morfar fyllde år idag, så det blev lite fika där med mej, mamma, mats, rasmus, amanda, mormor och morfar :) Och sen när jag skulle åka därifrån så lekte Rasmus fotboja och höll i mitt ben för han ville inte att jag skulle åka :P Åkte till Karlbo och hämtade upp Niklas och sen åkte vi hem ^^.

Sen dess har jag setat vid datorn, vart till affären och handlat en sväng och lagat mat, samt ätit mat. Och nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng och sen sätta mej och kolla på film medans jag försöker göra färdigt Rasmus julklapp, känns som om det är dags att få den färdig eftersom det inte är så himla långt kvar till julafton nu.

den tjugonde december tvåtusennio - Inlägg hundranittionio

Ja, vad säger man, jag chockar mej själv litegrann varje gång jag uppdaterar bloggen nu för tiden, haha.

Nu är det bara 4 dagar kvar till jul, det känns inte så, även om det äntligen har kommit snö !! Det blir en vit jul för en gångs skull, det känns som om det var år och dar sen vi hade en vit jul här, och det var det ju iuf. Men det är lite tråkigt för jag har ändå inte riktigt fått någon julstämning, det är lite tråkigt, men det kommer väl förhoppningsvis ^^.

Ja, har väl egentligen inte så mkt mer att skriva. Skulle bara bli massa trams och tjafs och tjat om allt skit och bla bla bla bla, så vill inte fortsätta nå mer nu. Det blir lätt så nämligen när man sitter och har tråkigt och inte har någonting att göra, då börjar man tänka en massa.

Men ska försöka sluta med det nu och kanske till och med gå och lägga mej, får se hur det blir.

den nittonde december tvåtusennio - Inlägg hundranittioåtta

Så sitter man här vid datorn igen, uppdaterar lite blogg till och med. Duktigt av mej va ? :P

Har rätt tråkigt för tillfället. Vet inte om jag vill gå och lägga mej ändå heller, för Niklas sitter och kollar på tv med Rikard och smådricker litegrann, så det känns tråkigt att gå och lägga sej själv. Men det är för tillfället rätt trist att sitta vaken oxå.

Nej, jag ska väl inte skriva så himla mkt nu, tänkte bara uppdatera lite om att jag var på bio idag, med Niklas, Rikard och Malin, vi var och tittade på "Avatar" och det var en otroligt bra film !!! Tyckte väldigt mkt om den ! Så jag rekommenderar alla att se den ! :)

Ja, det var väl det jag hade för den här gången, här kommer trailern till filmen oxå ^^.

den sextonde december tvåtusennio - Inlägg hundranittiosju

Så var man dålig på att uppdatera igen då, det känns som om jag börjar varenda inlägg med det. Men men, så är det iaf. Jag ska nog sluta med att skriva att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera för det blir jag tydligen inte, det får helt enkelt bli som det blir. Vet heller inte hur många som läser min blogg ändå, det känns lite som om jag skriver här mest för min egen del när jag känner för det ^^.

Jo, just ja ! Jag har ju fått antagningsbesked från högskolan nu ! Och jag är reserv överallt, dock är jag reserv nr. 4 på högskolan i Västerås, och det brukar kunna vara rätt så stor chans att komma in då om man är så pass högt upp på reservlistan :D Så nu hoppas jag ännu mera och väntar än en gång på antagningsbesked, fast nr. 2 den här gången. Och det kommer i början av Januari, så håll tummarna åt mej allihopa ! :)

Och imorron bär det av på en 24-timmars kryssning till Åland, Niklas föräldrar bjöd med mej och Niklas :) Trevligt Trevligt. Så det blir till att gå upp runt 9 imorron, göra sej klar, åka ut och hämta hans föräldrar i fors, åka in till stan igen, äta lite lunch och sen åka vidare till båten :) Kommer bli borta till fredagkväll någongång, då är vi hemma igen ^^ Så kommer inte bli något mer bloggande innan då iaf (som om det skulle ha blivit det om jag var hemma, njaa, skulle inte tro det va :P haha).

Nej, nu ska jag nog ta och gå och lägga mej och kika lite film tills jag somnar, funderar på att kolla på "The Blair Witch Project" men jag vet inte riktigt om jag vågar faktiskt xD Iaf inte om Niklas tänker sitta vaken längre, för jag tänker inte lägga mej och kolla på den filmen själv, det är en sak som är säkert iaf. Det är helt sjukt faktiskt, det sitter fortfarande i sen jag såg på "Paranormal Activity" med Sofie och Lina, det är verkligen den värsta filmen jag någonsin (!) har sett, går jag och lägger mej innan Niklas så låter jag alltid sänglampan vara tänd tills han kommer och lägger sej, och helst har jag dörren öppen oxå :P haha, lite feg känner man sej, men men, så är det med det iaf.

Herregud, det är rätt sjukt faktiskt, jag skriver inte ofta men det känns som om att när jag väl skriver så blir det ändå rätt långa inlägg :P Varför kommer jag bara inte ihåg att skriva oftare, det är ju det som är den största anledningen till att det inte blir nå ofta, att jag helt enkelt glömmer bort att jag har en blogg (jag vet, inte så duktigt av mej men så är det :P) och sen är ju en annan anledning oxå att när jag väl kommer ihåg det så orkar jag inte skriva för att jag känner att jag inte har någonting att skriva om.

Nej, nu ska jag sluta ! För nu känner jag att jag har börjat tjata om det jag alltid tjatar om nuförtiden när jag bloggar. Så natti natti alla, nu ska jag kolla på film/sova :*

den nionde december tvåtusennio - Inlägg hundranittiosex

Ja, herregud, nu var det ett bra tag sen jag skrev igen. Jag är verkligen sämst på att uppdatera min blogg. Men det verkar ändå inte vara så många som följer den så det är väl kanske inte så farligt iaf.

Men har väl heller inte varit på världens bästa humör den senaste tiden känns det som. Det har ju inte bara vart skit med allting men till och från sådär. Det känns lite som om jag har hamnat i en ond cirkel när jag bara går hemma och inte gör någonting. Jag blir uttråkad och trött och även om jag vill hitta på någonting så blir nästan allt tråkigt ändå bara för att jag är seg och blä. Det är svårt att förklara, men jag känner att jag skulle verkligen behöva komma in på högskolan känner jag, och få göra något som jag verkligen vill göra ! För skulle jag inte komma in på högskolan måste jag söka jobb .. Och här i stan finns det typ inga jobb jag kan söka, och speciellt inga jobb jag egentligen vill ha. Och jag vet inte om jag skulle orka med ett jobb som jag egentligen inte är så intresserad av just nu, det känns som om det bara skulle göra saken värre .. Så jag HOPPAS (!) verkligen att jag kommer in på högskolan, sitter som på nålar och väntar på antagningsbesked nu känns det som ! Vill veta NU hur det kommer bli !

Men idag ska jag träffa Sofie iaf :) Vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det märks väl :P hehe. Och sen framåt eftermiddan/kvällen ska jag julbaka med Camilla ! :) Det ska bli riktigt trevligt, då har jag något att se fram emot den här dagen iaf och det gör det mkt lättare. För har jag ingenting att göra på dagarna då blir det bara ännu värre.

Nej, nu ska jag sluta sitta och beklaga mej över mitt för tillfället lite bedrövliga liv :P Haha. Det är väl inge kul att läsa om kan jag tänka mej när jag äntligen uppdaterar bloggen igen :P Men var tvungen att ventilera mej litegrann någonstans.

Så finns det något annat jag kan skriva om som inte är så tråkigt .. Hmm .. Måste fundera litegrann .. Är svårt att komma på om det har hänt något kul på senaste tiden, det har väl inte direkt varit något speciellt iaf. Men en grej kom jag på ! Madde fick ju låna med sej Wii Fit från Katrineholm och så kom hon hit med det till oss eftersom det lika gärna kunde stå här där vi har Wii istället för ute hos Robert där Madde bor där dom inte har något Wii :P hehe. Så det har jag provat och det var Riktigt skoj !! Vill ha det själv nu !! haha :P Får väl önska mej det i julklapp eller nåt ^^. Och hoppas på att jag får det :) hehe.

Nej, nu får det faktiskt räcka för idag, har inte så mkt mer att skriva om, annars blir det bara massa skit igen :P
Och jag kan väl säga samma sak som i dom senaste inläggen, jag ska FÖRSÖKA bättra mej och uppdatera bättre, men jag kan inte lova nåt xD Haha.