den trettioförsta maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextiosex



Det är så otroligt härligt väder ute ! Nu kan man ju inte sitta framför datorn hela dagen iaf ! Har redan settat ute på balkongen i solen och läst lite, och har redan hunnit fått lite färg :) Det är najs.
Och nu i helgen så hade vi ju Karnevalen i stan, satt och kikade på cruisingen i karlbergsparken och under den tiden så lyckades jag bränna mig på ena axeln, och bara den ena :P Haha, det är så snyggt xD

Men men, nu ska jag inte sitta här inne nå mer, ska nog sätta mig ute en stund igen och sen blir det en sväng hem till mormor och morfar och grilla i det fina vädret :)

den tjugofjärde maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextiofem

En av dom bästa youtube-klippen lätt !!



den tjugoförsta maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextiofyra

Nu har jag vart väldigt dålig på att uppdatera igen jag vet .. Men har inte kännt att jag har haft någonting att skriva om som vanligt. Egentligen har jag inte det nu heller men jag kände att jag var tvungen att skriva någonting ändå.

Idag har det väl inte hänt så himla mycket, var ut och red med Camilla på förmiddagen :) Det var roligt. Sen vid 5 var jag och Madde till Bethina på födelsedagsfika, efter det så blev det en sväng ut till mamma för att kolla när Kjell och Margot kom med Vicke :) Lite mat hos Niklas föräldrar och sen baka/städat lite hemma hos Madde.

Okej, det var väl lite mer än vad det kändes som hade hänt idag :P Haha.

Men men, jag ska nog gå och lägga mig och läsa nu, mitt humör är inte det bästa för tillfället så jag ska nog läsa en liten stund och sen sova och hoppas på att jag är piggare imorron ^^.

den tionde maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextiotre

Jag ska börja spela piano igen :) Eller keybord kommer det bli, snodde ju den som Amande hade ute hos pappa ^^ Hehe, men hon behöver ju inte den längre eftersom dom har ett riktigt piano där nu så, inte mer än rätt ! :D Så nu ska jag lära mig Annies Song och Time to say goodbye igen, och många fler låtar ! :D


Annies song ! Så himla fin, spelade den på någon skolavslutning för typ 100 år sen xD



Och Time to say goodbye, jag SKA lära mig båda två igen ! :)

den nionde maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextiotvå



En fågel med taktkänsla, så himla rolig !! Haha :P

den sjätte maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextioett

Jag är verkligen dålig på att uppdatera här nu för tiden, men det händer lixom inte så himla mycket för mig nu för tiden så det är så tråkigt att skriva, får väl se om jag kan bättre mig, kanske måste till och byta blogg igen xD Haha, nej då, det tänker jag inte göra, den här bloggen är den jag är mest nöjd med av alla dom 3 jag har haft så den här kommer att bli kvar ett tag ^^.

Idag blev det badhuset med Madde en sväng :) Simmade hela 30 längder, kändes skönt ^^. Och sen efter det så blev det hem en sväng, göra sig lite iordning och sen gick jag och Madde ner på stan, in på apoteket, H&M, Vero Moda, biblioteket m.m. Och nu är jag ganska nyss hemkommen igen, har startat en tvättmaskin och hängt undan den torra tvätten, se så duktig jag kan vara, hehe.

Och nu har jag ju målat klart min lilla "byrålåda" den gick från ljusblå och missfärgad till vit, har även ställt in den bakom Niklas datorskärm på datorbordet så nu ska jag försöka få lite mer ordning runt min dator :P Hehe. Så här blev det iaf:



Och i helgen kommer Sofie och hälsar på :) Det ska bli riktigt trevligt, jag åker och hämtar henne i Västerås imorron kväll och så blir vi hemma här tills på fredag då vi åker ut till mamma och blir där resten av helgen :)

Ja, det var väl det jag hade för den här gången.

den andra maj tvåtusennio - Inlägg hundrasextio

Lovade Anna att jag skulle skriva ett inlägg idag i alla fall så här kommer det. Det blir dock ett rätt kort eftersom jag inte har så mycket att skriva om :P

Var på kalas för Niklas farbror idag, var god mat och trevligt, blev dock jättetrött och är det fortfarande, så vi åkte hem efter fikat. Niklas drog iväg till Anders och Camilla när vi kom hem och jag blev kvar hemma.

Ska nog lägga mig och kolla på en film nu, lånade Sleepy Hollow av Elin och Tobias och måste kolla på den innan imorron så dom hinner få tillbaka den innan dom åker hem ^^.

Ja, det var väl allt för den här gången. Ska försöka bli lite duktigare på uppdateringar men jag kan inte lova nåt :P Haha.