den tjugonionde mars tvåtusennio - Inlägg tvåhundrafem

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


den tjugosjätte mars tvåtusennio - Inlägg tvåhundrafyra

Ja, än en gång var det ett bra tag sen jag uppdaterade nu. Jag har blivit så dålig på att skriva blogg. Men glömmer hela tiden bort att jag har en och när jag tänker på det så blir det lixom bara: "Nej, jag orkar inte skriva, för jag har ändå ingenting att skriva om". Men nu råkade det vara så att jag sitter i skolan och inte har nåt bättre för mej så jag tänkte att då kan jag väl lika gärna uppdatera litegrann :)

Och anledningen till att jag sitter i skolan och inte har nåt bättre för mej är att jag trodde att vi började 09.15 som vanligt. Så jag tog bilen hemifrån vid halv 8, kom fram hit vid halv 9 ungefär. Och så tog jag upp schemat och skulle kolla vilken sal vi skulle vara i idag och då ser jag att vi börjar inte 09.15 .. Vi börjar inte förens 10.30 .. Jippie .. Haha. Så lyckat började min dag. Gick upp vid 7 när jag lika gärna hade kunnat sova till halv 9 och åkt hemifrån vid 9 tiden om jag hade vart så smart att dubbelkolla när vi började för att vara säker. Men men, så kan det gå, inte så mkt att göra åt nu. Får helt enkelt försöka få tiden att gå. Får väl sitta här vid datorn och glo runt på sidor eller kanske sätta mej och läsa lite mer till seminariumet som vi ska ha på eftermiddagen, får se hur det blir. Har ju trots allt en och en halv timme kvar tills vi börjar så jag kan ju hinna med både och :P haha.

Så vad händer annars i mitt liv då ? Inte så himla mycket faktiskt, det är mest skolan just nu, och det går framåt :) I förra kursen hade vi ju två stycken inlämningstentor, en individuell och en grupptenta, fick tillbaka den individuella och blev godkänd på den ! Riktigt skönt !! :D Dock gick det inte lika bra på grupptentan :( Den blev vi underkända på så vi måste göra om. Lite trist, men vad ska man göra åt saken ? Man kan ju inte göra så himla mkt mer än att acceptera det och göra om den. Och hoppas på att det går bättre andra gången :) Så det håller jag tummarna för ! Vi ska börja jobba lite med den efter skolan idag, det är väl lite segt att bli kvar efter skolan en fredag, speciellt eftersom vi slutar klockan 4. Så kommer nog bli sen hem, men förhoppningsvis inte jättesen ändå.

Och igår var ju jag och Niklas hit till Västerås, vi hämta upp Sofie hemma hos henne först och sen åkte vi till "Nisses" (en affär ute i Erikslund), där finns det hur mycket roliga saker som helst och vi hittade en fin golvlampa till balkongen, och även några fina plastblommor som nu står där och bara ser fina ut ! :D Haha. Och så hittade vi äntligen en riktigt snygg tavla till den svarta väggen i vardagsrummet, det var najs ! Och allt som allt så gick det faktiskt bara på ungefär 1500 kr, jag blev lite förvånad för jag trodde faktiskt att det skulle kosta mer, så då blev man glad :) Så nu vill vi bara hitta nåt lite större och snyggare möbler till balkongen, vi hade ju först tänkt att flytta ut köksmöblerna dit och köpa nya till köket eftersom vi har pratat om att göra om i köket, men vi kom fram till att det är nog ändå bättre att köpa balkongmöbler nya och gör vi om i köket så kan vi ha dom gamla möblerna där men klä om sistarna på stolarna och soffan med något snyggare tyg bara :)

Oj vad långt det blev nu helt plötsligt, men det är väl så när man inte skriver så ofta, jag har nog mer att skriva om än jag tror xD Haha. Så kan det vara. Får väl se om jag försöker uppdatera oftare igen kanske, och ja, jag vet, jag skriver det i princip varje nytt inlägg jag skriver när jag har varit dålig på att uppdatera, och än så länge så har jag ändå inte blivit bättre :P haha. Men vem vet, fortsätter jag skriva det så tillslut kanske jag lyckas att bli duktigare på att uppdatera, man kan ju alltid hoppas :P Dock känns det ju inte alltid så kul att skriva heller eftersom jag inte ens har någon koll på hur många som läser min blogg. Den känns lixom inte så himla intressant egentligen. Men men, kan ju fortfarande vara skönt att få skriva av sej ibland även om det kanske inte är någon alls som läser. hehe. Nej, nu ska jag ta och ge mej, för fortsätter jag skriva nu kommer det bara bli ännu mera skit än vad det redan är i inlägget ;P haha.

Får väl hoppas att nån tyckte att det var kul att jag uppdaterade igen iaf :) Och ett litet p.s. får man lite feedback kanske det är roligare att skriva mer ;).