den tjugonionde september tvåtusennio - Inlägg hundraåttionio

Så vad händer idag då ? Jo, jag ska vara barnvakt åt Rasmus :) Mats kommer in med honom till typ halv 2, vet inte riktigt hur länge jag blir barnvakt än men nån timme iaf skulle jag tro, Mats skulle iväg på nånting på Idas skola. Så får se vad jag och Rasmus hittar på, vi ska nog iaf gå till lekparken en sväng, sen kanske vi åker till mormor och morfar och hälsar på :) Ska nog ta och ringa morfar nu och se om dom är hemma ^^.

Sen ikväll ska Rasmus på ridlekis för första gången :D Och då ska jag med och titta hur det går för honom, och knäppa en massa kort ! :) Det ska bli kul.

Och apropå kort, måste ta och orka lägga in bilderna jag har på kameran från när Anna och Ayman var här och hälsade på :P Och så måste jag ta och orka uppdatera bilddagboken oxå, det var ett tag sen.

Men men, får se om jag orkar göra det ikväll då, det märks :P

den tjugotredje semptember tvåtusennio - Inlägg hundraåttioåtta

Japp, nu blir det lite uppdatering igen då ! :)

Klockan ringde vid halv 11, gick upp och åt lite frukost och väntade jag på att mamma och Margoth skulle komma och hämta upp mej, dom kom vid halv 12 och vi åkte efter det vidare och hämtade upp Amanda i skolan sen efter det så bar det av mot Hedemora och tatueraren :)

Mamma var först ut med sin tatuering och den tog inte alls lång tid, den gjorde hon medans jag och Amanda sprang till hemköp för att köpa lite dricka och lite gott att tugga på medans vi var där eftersom vi var 5 stycken som skulle göra :) hehe, för precis när jag och Amanda hade kommit tillbaka så kom Lisa dit också.

Efter mamma var det min tur och jag var så sjukt nervös, trodde det skulle göra riktigt ont !! Nog för att det gjorde ont oxå men det var ändå inte lika farligt som jag trodde att det skulle vara :P Och när han väl hade börjat så kunde jag ju inte säga "Nej, sluta jag vill inte det gör för ont", då var jag verkligen tvungen att ta mej igenom det, och det gjorde jag ! :D Och jag blev sååå sjuuuukt nöjd med den ! Den blev riktigt riktigt bra när den var klar !! :D:D


Och sähär blev den :)

Sen efter mej så var det Amandas tur och hon hade heller ingen jättestor tatuering så det gick rätt fort för henne oxå, Margoth gjorde en ros på skuldran och den var i färg så den tog lite längre tid än för oss andra och sist så var det Lisa och hon gjorde tre stycken liljor på ryggen så hennes tog längst tid. Men medans hon gjorde så var jag tvungen att dra mej därifrån, Niklas kom och hämtade mej vid hemköp och så åkte vi iväg till hans föräldrar där vi fick lite mat, skönt att slippa laga själv ^^.

Ja, det var väl det jag hade att skriva om idag :) Och imorgon blir det manikyr :) Sen ska jag sällskapa Camilla till Mora och hämta Anders ^^ hehe.

den sjuttonde september - Inlägg hundraåttiosju

Tänkte att det var dags att uppdatera lite igen :P Har ju inte blivit gjort på ett tag som vanligt. Men har lixom typ aldrig någonting kul att skriva om och då blir det tråkigt att skriva. Men men.

Nästa onsdag blir det tatuering iaf !! :D:D Längtar ! Men är samtidigt vääldigt nervös, eller jag är väl inte jättenervös än men litegrann, och det kommer nog bli värre ju närmare dagen kommer :P Hehe. Men det ska nog gå bra, jag får stå ut med att det gör ont för jag ska ha min tatuering nu !!! Har velat haft den sedan 8-9:an nångång så nu är det dags :D Och sen dagen efter på torsdagen så ska jag på manikyr :) Kände att jag ville skämma bort mej själv litegrann när jag äntligen har lyckats spara ut mina naglar igen ^^.

Ja, det var väl det jag hade just nu, eller nej, jag har börjat träna igen nu oxå :) Det är skönt, var på gymmet igår och har rätt fin träningsvärk idag :P Hehe. Men det får man ta, ska försöka komma iväg helst 3 gånger i veckan men minst 2 iaf :)

Och nu sitter jag och väntar på mat :) Niklas ska göra falukorv och makaroner, gott gott :) Och jag säger väl som alltid, jag ska försöka uppdatera bättre, men jag kan inte lova något ;P Haha.

den sjunde september tvåtusennio - Inlägg hundraåttiosex

Sitter väl och funderar på att gå och lägga mej snart men kände att jag ville uppdatera här lite innan :) Den ni !! Haha :P

I fredags åkte jag och Niklas till Uppsala en sväng :) Annas födelsedag var det så det blev till att fira henne ! <3 Gick ut på BJ och även Jojjo kom dit, skitkul att träffa henne igen ! Det var så himla länge sen verkligen !! :D:D Riktigt skoj kväll, blev dock inte så mkt dans, lite tråkigt, men mina fötter totaldog xD Ska inte ha så höga skor på mej när jag går ut nå mer iaf :P Hehe, det vet jag ju nu.

Sen blev det bestämt att Anna och Ayman skulle åka med tillbaka hit till Avesta med oss på lördagen ! :D Skitkul, dock blev vi mindre glada när vi kom ut till bilen på lördag eftermiddag, det första man ser är att ett av bakdäcken har punka ... Då har några skitungar gått runt i gottsunda med kniv och stuckit hål på en massa bildäck .. Det var tydligen ett 40-tal bilar som hade drabbats .. Men vi hade ju tur i oturen iaf, vi hade ingen uppbränd bil (det har nämligen oxå hänt där) och det var bara ett av däcken så Niklas kunde byta det tack och lov ^^. Så vi kom hem tillslut iaf :P
Sen på lördagkväll blev det utgång här i stan :P Blev trapper, men det var kul ! :) Faktiskt riktigt roligt :) Dansade som tokar (och ja, jag hade bättre skor på mej :P), sen blev det lite guitarhero hemma hos Jansson när vi kom tillbaka till fors :) Det var roligt !!!

Sen idag så har jag och Anna varit ute och ridit :) Blev en sväng i skogen, jag red Paddan först och hon Demon, hade hackamore på Demon oxå och han var sååå duktig !!! Sen när vi hade ridit en bit i skogen, travat lite och så så skulle vi vända och då bytte vi häst så att Anna fick rida Paddan oxå och så att jag fick testa Demon på Hackamore :) Jag ska lätt börja rida honom med det istället för han lyssnade otroligt mycket bättre med det, lilla älsklingshästen <3 Sen ikväll så har vi inte gjort så himla mycket, var in till stan en sväng och spelade lite Wii, Anna vann över mej på bowlingen :( haha, men kul var det :D Och nu ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mej, börjar bli lite småtrött så ^^.

Jag önskar jag kunde göra mer ..

den första september tvåtusennio - Inlägg hundraåttiofem

Kände att jag var tvungen att uppdatera en liten sväng igen iaf :) Har väl inte hänt så himla mycket mer sen jag skrev sist men men :P

Har iaf köpt ett Hackamore till Demon :) Har dock inte provat rida honom med det än, bara testat och se om det passade. Sen när jag skulle prova rida blev han så konstig och gnäggade och skuttade runt för han såg Vicke xD Så jag hoppade av igen och tänkte att jag tar det en annan dag :P

Sen ikväll var jag ute och gick en sväng runt Fors med Sofie :) Trevligt värre ^^. Och imorron blir det antagligen rida med Sara :D Och på torsdag kanske det blir rida med Sofie :D Och sen på fredag blir det Uppsala för Anna fyller år ! Så måste även in till stan och köpa en present till henne <3

Nej, nu ska jag gå och lägga mej och kolla film, eller ska jag läsa ? Hmm .. Vet inte än, får se vad jag kommer fram till, ska iaf gå från datorn.

Puss å Natti :*