den tjugofemte juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttionio

Sitter här och väntar på att tiden ska gå :P För idag bär det av till Uppsala en sväng :D Blir där tills imorronkväll.

Ska bli kul att träffa Anna och Jenny igen, det blir ju verkligen alltför sällan <3

Ja, hade väl inte så mycket mer att skriva just nu :P

den tjugotredje juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttioåtta

Har egentligen inte så mycket att skriva som vanligt men Anna tyckte att jag skulle skriva (som vanligt :P) Haha.

Har vart lite sjuk sen i tisdags ungefär :( Började känna av det då iaf, men gick till jobbet på ondags morgon, blev dock inte där så länge för efter ett tag kände jag mej verkligen inte okej, så runt 9 tiden så gick jag hem igen, blev hemma idag med, hade feber fortfarande när jag gick och la mej igår så då kände jag att det är lika bra att vara hemma idag med och bli helt frisk så jag iallafall kan gå till jobbet imorgon.

Och nu börjar jag känna mej piggare så det är skönt :) Så imorron blir det jobba igen och sen i helgen blir det en tripp till Uppsala :) Trevligt trevligt :D

Ska kanske även idag eller imorgon åka med mamma, Amanda och Lisa till en tatuerare och kolla på tatueringar och kanske boka tid, Äntligen !! :D
Fick precis ett meddelande från mamma och vi åker till tatueraren idag :) Dom kommer och hämtar upp mej och Lisa här i stan runt kvart i 4 och så skulle vi möta Amanda i Hedemora vid 4 :) Yeei !

Men men, nu ska jag faktiskt ta och plocka undan litegrann i sovrummet, på min sida av sängen där det alltid ligger ett berg med kläder xD Haha. För Niklas och Ante skulle städa lite sen dom med, Dammsuga och sådär ^^.

den nittonde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiosju

Sitter och pratar med Anna på msn, och minns gamla galna tider :) Och ibland saknar man verkligen dom !! <3

En av sakerna vi minns och pratade om var när vi var ut till Alex föräldrar och red på deras islandshästar :D Stelpa Och Vidja <3 Vi racade barbacka över åkern så att snön sprutade och skrattade nästan hela tiden ! :)
Sen lyckades vi även övertala Alex att hoppa upp och rida en vända :P Han var dock inte jätteförtjust i att få vara med på kort då men man var ju såklart tvungen att föreviga det :D

Jag och Anna över åkern ! :D
Alex ville som sagt inte jättegärna vara med på kort när han satt på hästen ;P
Jag och Anna :D Ignorera mej, jag ser störd ut xD Haha :)

Vad jag saknar dom där tiderna, gymnasiet <3 Nog för att skolan sög :P Och vi inte var där så ofta (inte bra jag vet xD) men dom 3 åren var nog dom bästa (och även värsta) åren i mitt liv.


Jag och Anna <3
En av alla gångerna på Se7en :) Hehe.

den sjuttonde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiosex



Kom precis hem från bion, har sett Harry Potter och halvblodsprinsen, och den var en total besvikelse ! Det var inte bra för fem öre !
- För det första var den alldeles för seg, det hände inte mycket alls.
- För det andra var den totalt osammanhängande, en person som inte har läst boken skulle inte fatta någonting alls av filmen.
- Och slutet .. Finns inga ord .. Så otroligt dåligt !!! Det var inte likt slutet i boken alls !! SÄMST !!!!


Jag har nog aldrig varit mer besviken på en film någongång förut som jag är på den här .. Jag hoppas bara att den sista filmen blir bättre ..

den femtonde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiofem

Vad ska jag skriva om idag då ? jag vet inte riktigt. Men kan väl lägga in min och Maddes otroligt givande konversation från msn klockan 01.00 igår xD



Som sagt, otroligt givande, haha :P Och så kom vi fram till att vi är bäst och om någon säger någonting annat så slår vi ner den personen :D Så passa er !!! Haha :P

Så vad händer idag då ? Jag sitter just nu och väntar på att Tone ska höra av sej igen :) Så ska jag åka och hämta henne så får vi se om vi ska ta och luncha på stan och sen åka ut till mamma och rida :) Ska blir roligt. Vi släppte föresten ihop hästarna igår, så nu går Vicke med Paddan och Demon han med :) Det gick riktigt bra, Demon ville inte låta Vicke vara ifred bara :P Men när jag åkte därifrån igår kväll (åkte förbi hos mamma en sväng efter jobbet) så stog dom brevid varandra och betade :)

den fjortonde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiofyra

Ja, ska väl skriva ett litet inlägg igen då bara för att vara lite duktig :P Haha.

Jobbade idag igen, men bara 14.00 - 22.00 idag iaf, ett vanligt åtta timmars pass istället för tolv timmar, så det kändes som om det gick rätt fort iallafall. Jobbar likadant imorron och sen onsdag och torsdag jobbar jag natt (22.00 - 06.00)

Jag har ju inte gjort så mycket annat än jobbat idag så har typ inget att skriva om, det är lite tråkigt, skulle vilja skriva mer här än vad jag gör, och lixom om roligare/intressantare saker, men nej, jag kommer lixom inte på nånting.

Nej, nu är jag trött, ska väl ta och gå och lägga mej så jag kommer upp någorlunda imorron iaf, vill ju hinna vara vaken en liten stund innan jag börjar jobba igen :P Haha.

Natti :*

den elfte juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiotre

Jag är så trött !

Sovit 5 timmar i natt och sen jobbat i 12 timmar. Nu ska jag sova.

Tänkte bara meddela det :P

GODNATT!

den nionde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttiotvå

Jag vet inte riktigt vad det är med mej för tillfället .. Känner mej helt matt i kroppen, totalt slut helt enkelt. Och så känner jag mej nere, jag vet inte varför, bara känner mej konstig i humöret =/ Kan kanske ha att göra med att jag känner mej slut i kroppen och så.

Nej, nu ska jag väl inte hålla på att klaga här .. Får hoppas att jag känner mej bättre till imorron bara, för jag måste orka med och jobba förmiddagshelg den här helgen, jippie .. Känner mej inte alls nå pepp för det. Sluta klaga sa jag ju ! Dåligt av mej. haha. Orka skriva mer, nej.

den nionde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttioett

Whatever you do, DON'T fall asleep!


One Two, Freddy's coming for you
Three Four, Better lock your door
Five Six, Grab your Crucifix
Seven Eight, Gonna stay up late
Nine Ten, Never sleep again


Såg första filmen igår, "A nightmare on elm street" -84, och den var faktiskt bra! Inte världens bästa specialeffekter och lite speciell musik men vad kan man förvänta sej av en film från 80-talet :P hehe.

den sjunde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasjuttio

Jobbade inatt så sov till halv 1 idag, det var skönt ! Dock vaknade jag en gång av att jag fick sendrag i vaden, AJ! vad det gör ont ! Gjorde fortfarande ont när jag vaknade och det gör ont ibland när det drar i vaden, inte roligt :(

Har vart ner på stan en sväng alldeles nyss oxå, träffade bror där och vi köpte en present åt papi som fyller år idag, så vi ska åka dit till fyra och fika lite :)

Och sen blir det bara att ta det lugnt tills jag ska ut och jobba igen. Ja, det var väl vad jag hade att skriva idag :P Får se om jag tar mej tid att skriva senare, annars ska jag försöka komma ihåg att skriva imorron igen ^^ hehe.

den femte juli tvåtusennio - Inlägg hundrasextionio

Ja, blir väl så illa tvungen att skriva igen nu då :P Sa ju till Anna att jag skulle skriva idag så :P

Men jag har inte direkt nånting att skriva om dock, så det blir väl ett tråkinlägg nu. Igår blev det grilla ute i fors igen iaf, samma personer igen, trevligt :) Sen gick vi hem till Jansson och spelade lite Guitar Hero, mkt roligt :D

Så idag då ? Har inte gjort mycket alls faktiskt, mest setat vid datorn, har vart en sån dag idag för mej. Datordag :P haha.

Imorron blir det jobba igen, den lediga veckan har gått fort tycker jag :( Så imorron och på tisdag jobbar jag natt, sen är jag ledig onsdag och torsdag och så jobbar jag förmiddag hela helgen, jippie .. Man får tänka på pengarna :D Hehe.

Ja, så kul inlägg blev det idag, inte alltför roligt kan jag tänka mej, men men, jag har ju uppdaterat iallafall, tänk så duktig jag är ! :) Haha.

den fjärde juli tvåtusennio - Inlägg hundrasextioåtta

Ja, jag börjar väl det här inlägget som jag börjar alla nu för tiden, jag är väääldigt dålig på att uppdatera nu för tiden, och det vet jag, nu var det Anna som sa åt mej att skriva blogg så då fick jag väl lov att försöka skriva nånting då :P

Idag har det inte hunnit hänt så mycket, vaknade runt 11 och har väl inte gjort mycket alls sen dess, ungefär ingenting är vad jag har gjort :P Får väl se vad som händer resten av den här dagen, det är ju inte jättefint väder ute, molningt och tråkigt, så jag kan tänka mej att det blir lite sitta framför datorn iaf.

Igår var ju iaf, Jag, Niklas, Madde, Ante och Jansson ute i fors hos Niklas föräldrar (som är bortresta) och grillade :) Det var riktigt trevligt, god mat, trevligt sällskap, vi satt väl och snackade en massa skit, jag och Madde spelade lite kort, Niklas och Ante spelade lite twister och Niklas, Ante och Jansson kastade lite pil, så det var en trevlig kväll, tills det blev oväder !!
Först såg vi bara några blixtar, hur det blinkade till, men hörde inge muller .. Men sen kom det igång. Blixtrarna lyste upp hela himlen och det mullrade tidigare och tidigare efter varje blixt, läskigt !! Jag tycker verkligen inte om åskväder! När vi kom in till stan igen så åkte vi hem till Ante för vi hade tänkt kolla på film, men blixtrarna och mullret kom bara tätare och tätare och sen kom det en rejäl smäll som var RIKTIGT RIKTIGT läskig !!! USCH !!! Det blixtrade och mullrade till samtidigt och mullret dundrade till rätt högt och länge, det måste ha hållt på i en 10-15 sekunder minst ! Usch usch ! Men sen avtog det igen efter det iaf, tack och lov ! Så tillslut kunde vi kolla på filmen vi skulle kolla på :P

Så då kikade vi på House on Haunted Hill, dock hade jag hunnit blivit väldigt trött när vi väl kom igång och började kolla på den, så det var knappt jag orkade bli rädd :P haha. Men den var rätt bra faktiskt :) Måste dock se den en gång till med text, för ingen text på filmen + trötthet = ingen bra kombination :P Haha. Så jag hängde ju inte hela tiden med överallt i filmen men i stort sett iaf. Men som sagt, jag får lov att ta och se den med text nångång sen ^^.

Nej, nu har jag inge mer att skriva om. Får väl se hur lång tid det kommer dröja innan nästa uppdatering :P Nästa gång Anna säger "Jag tycker att du ska uppdatera din blogg nu" kanske :P