den trettioförsta mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugonio

Ja, jag är inte alltid så himla duktig på att uppdatera bloggen nu för tiden har jag märkt själv. Men jag har ju inte så mycket att skriva om känner jag och då blir det lätt så himla tråkigt att läsa, eller jag tror det i alla fall, för det är tråkigt att skriva och då känns det som om det blir tråkigt att läsa.

Som idag, jag har inte gjort så mycket, setat hemma och sen vart ner på stan en sväng med Helen, Sofie och Madde, Madde hängde även med hem hit sen efteråt och färgade mitt hår, dock vet jag inte om jag blev nöjd, det blev mycket mörkare blont än vad jag hade tänkt. Det såg ju ljusare ut på förpackningen .. dåligt !

Men men, nu ska jag ta och lägga mig och kolla på Vänner litegrann och sen sova. Imorron ska jag försöka plugga litegrann hade jag tänkt ^^.

den trettionde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugoåtta

Så har ännu en dag i mitt ganska meningslösa liv :P Haha. Blev inte så mycket gjort idag som det var tänkt känns det som. Jag och Ellinor hade ju tänkt plugga men det gick inte så bra, dels var vi sega och dels så hade vi inte allt vi behövde, så vi ska försöka imorron igen :P

Sen har jag mest setat vid datorn, har sån sjuk träningsvärk i benen efter att jag och Anna var ute och red igår :P Har till och med två små blåmärken på insidan av låren som jag antagligen fick när jag höll på att flyga ur sadeln med studsade tillbaka xD Haha, så det kan gå. Får hoppas att jag slipper gå och ha ont alltför länge, men som man säger också, "Träningsvärk är den enda bra värken", man får väl försöka tänka på det :P

Nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla lite på Vänner, får se om jag orkar lägga mig i soffan eller om det blir i sängen, det har jag inte bestämt än. Men någonting jag har bestämt det är att jag ska sova efter det i alla fall så det blir till att stänga av datorn, har setat tillräckligt länge här idag. Så NATTI :*

den trettionde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugosju

Här kommer då uppdateringen om helgen äntligen :P Haha.

Fredag: Jag och Niklas åkte hemifrån runt 2 tiden, var väl framme vid 4 nångång. Åkte in till stan en sväng då först, jag köpte ett par nya skor, riktigt najs ! Ett par snygga stövlar för 400, jättenöjd med det köpet !! Sen åkte vi hem till Anna igen, åt litegrann och sen gjorde vi oss iordning för kvällen.
Satt först hemma och drack litegrann och vid halv 10 ungefär så åkte vi in till stan, gick förbi Red Room för att hälsa på Linda (Jennys syster) först och träffade även Jenny där, sen gick vi vidare till People (gamla Se7en), ingen av oss hade vart där sen Se7en stängde så det var lite spännande.
Vi hade riktigt kul och People var helt okej, det var inte så mycket annorlunda än vad Se7en var.
Roligaste kvällen på länge var det faktiskt :) Hade väldigt ont i fötterna mot slutet bara :P Haha, och så är jag inte van med att krogarna stänger vid 3 xD Dock så gick vi därifrån runt 1, halv 2 ändå för att hinna äta litegrann innan vi tog sista bussen hem som gick halv 3.

Lördag: Vaknade runt 10 kanske, gick upp och åt lite frukost runt 11. Niklas åkte hem sen runt 12 tiden och jag och Anna gjorde inte så mycket hemma innan vi åkte in till stan, kommer inte riktigt ihåg när vi åkte in men runt 1-2 kanske, nåt sånt. Gick runt litegrann medans vi väntade på att Jenny skulle komma in till stan också och när hon hade kommit in så gick vi till Cupido och käkade litegrann. Jag tog såklart en kycklingpasta, så sjukt god den är !!!
Efter det vandrade vi runt på stan lite till, kikade runt lite i affärer och så. Åkte hem igen och på vägen så gick vi förbi kiosken i Gottsunda Centrum för att hyra film ^^ Blev en skräckis såklart :P Hehe, Rise.
Sen spelade vi lite kort, och kollade på två filmer, den vi hade hyrt och Dinosaurier :P Hehe. Och när vi hade kollat klart på dom så var klockan ganska mycket eftersom vi började kolla rätt sent :P Så då gick vi och la oss, Anna och jag skulle ju upp vid 9 på söndagen och åka ut och rida så :P

Söndag: Gick upp vid 9, käkade frukost och tog bussen till Anna medryttarhästar :) Mockade och gjorde iordning lite hinder innan vi tog in hästarna och gjorde iordning dom. Hoppade litegrann då på banan, jag hoppade dock inte så mycket för Tintin blev helt galen xD Haha, han är lite tokig den hästen :P Han tycker då i alla fall att det är roligt att hoppa :P Men efter hindrena så blir han så framåt och när man tar i tyglarna för att bromsa så blir han jättestudsig xD en gång höll jag nästan på att flyga av faktiskt men jag lyckades hålla mig kvar :P
När vi hade ridit klart så släppte vi ut hästarna i hagen igen och gick tillbaka till bussen till stan. Påvägen så såg vi då en cykel i ett träd som nån då har lyckats fått upp dit xD Jag fattar inte hur men där var den :P Haha.
Gick runt lite på stan igen och knäppte kort på våra "stammisställen" under gymnasieåren :P Sen åkte vi hem.
Jag packade ihop mina saker så att det var klart tills jag skulle åka och sen spelade vi lite kort igen.
Gick för att ta buss till stan vid 10 över 5, Anna, Ayman och hennes mamma gick med då för dom skulle ta en annan buss till Annas mormor.
Jag fick sitta på stationen ett tag för att vänta på tåget som gick 18.27 men det var inte så farligt, jag hade ju min bok att sitta och läsa så :P Hehe. Var hemma igen runt halv 8.

Ja, det var helgen i Uppsala det :) Trevligt värre var det ! Och här kommer några bilder därifrån (fler bilder finns på min bilddagbok, SilentAngel)

den tjugonionde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugosex

Nu är jag hemma igen då. Tänkte bara meddela det så att alla vet :P Haha.

Imorron blir det uppdatering med bilder m.m

Nu är jag nämligen för trött för det, ska sova. Puss och Godnatt :*

den tjugoåttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugofem

Sitter hemma hos Anna nu :) Vi ska nog snart ner på stan en sväng. Niklas åkte hem för typ en timme sen.

Vet inte riktigt vad som händer idag men det blir nog mest att ta det lugnt skulle jag tro. Ska äta på Cupido sen iaf ! Deras kycklingpast är MUMS! Älskar den !! Haha :P

Och imorron blir det till att åka ut till Annas medryttarhästar Xinombra och Tintin och rida :D Det ska blir riktigt roligt.

Blir mer uppdatering när jag kommer hem imorron, men lite bilder och så :)

den tjugosjunde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugofyra


Idag åker jag och Niklas till Uppsala :) Ska hälsa på Anna ! :D Så, såhär ser schemat för helgen ut:

Fredag (idag): Åka dit, gå en sväng på stan och sedan utgång.
Lördag: Mest ta det lugnt skulle jag tro, Niklas åker hem
Söndag: Jag och Anna ska ut och rida och sen på eftermiddan/kvällen tar jag tåg hem.

Så får se om jag får tillgång till dator och kan uppdatera någonting där annars blir det när jag kommer hem igen.

den tjugosjätte mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugotre

Plugga litegrann idag i alla fall, blev inte jättemycket men bättre än ingenting :P Det blir förhoppningsvis mer gjort imorron.

Nu sitter jag och kollar på Gordon kitchen nightmares och efter det blir det sova.

Och imorron bär det av till Uppsala :D

den tjugosjätte mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugotvå

Igår var det badhuset med Mamma och Rasmus, och efter det så åkte jag med ut till dom, jag och mamma grejade lite med kläder som skulle säljas på tradera, här är alla annonser om det är någon som är intresserad ^^.

Idag blir det till att plugga med Ellinor igen när hon slutar jobba, så det blir väl nångång efter 1 skulle jag tro.

Ja, har väl inte så mycket mer att skriva just nu.

den tjugofemte mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugoett

Ja, igår blev det pluggande med Ellinor, vi satt i typ 3 timmar på bibblan och det gick riktigt bra :) Det är så mycket roligare att plugga om man är två, vi slog ju våra okloka huvuden ihop och blev kloka, ni vet minus + minus = plus :D Haha xD
Sen lagade vi lite mat när Niklas hade slutat jobbet, det blev en mycket god kycklinggryta :) Mumsigt värre.

Och idag blir det att åka till badhuset med Mamma och Rasmus :) Och sen efter det så ska jag med ut till mamma och tänkte köra lite NH med hästarna ^^ Och om jag orkar så ska jag även plugga lite efter det ^^.

I helgen blir det till att hälsa på i Uppsala :D Det ska bli så roligt ! :) Längtar !!!

Nej, nu ska jag göra mig iordning så jag är klar när mamma och Rasmus kommer och hämtar mig ^^.

den tjugofjärde mars tvåtusennio - Inlägg hundratjugo

Idag blir det till att plugga Naturkunskap med Ellinor ^^.

Det känns skönt att ha någon att plugga med tycker jag, jag tror att det kommer göra det lättare. Och på fredag ska jag ta mig ner på lärcentrumet och få lite hjälp med matten.


den tjugotredje mars tvåtusennio - Inlägg hundranitton

Var ut och red med Sara idag igen då :) Gick riktigt fint ^^. Paddan var duktig igen :P Haha. På hemvägen så gick Sara bara med en bit och sen vände hon för att rida tillbaka till sig, och så fort hon hade vänt sig om så blev Paddan världens mest rädda häst igen xD Haha. Det var brevlådor som var farliga, det var soptunnor, stenar och snöklumpar xD Haha. Lite annorlunda häst jag vet :P Men ibland är han lite smårolig, hehe.
Tog Demon på en tur sen när jag kom hem, och han tyckte det var riktigt skönt att få springa litegrann, det märktes :) Vi galopperade till och med litegrann :D Sen påvägen hem så var han så pigg och framåt (det kan ju ha vart lite för att vi var påväg hem också :P Men ändå) att han småsprang lite hela tiden :P

Sen var jag och handlade lite och åkte hem igen. Och efter det har jag inte gjort så mycket alls idag faktiskt.

Men imorron ska det bli mer gjort, imorron ska jag plugga ^^.

den tjugoandra mars tvåtusennio - Inlägg hundraarton

Pappa, Ann, Tone, Amanda och Amos åkte ganska nyss hem :) Dom var här och fikade lite och så fick vi en liten förlovningspresent (1000kr och en bukett tulpaner :) Så satt här och fikade, pratade och skrattade litegrann innan dom åkte hem igen ^^.

Amos                                Tone och Amanda
Annars har jag inte gjort så himla mycket idag, städat lite eftersom dom skulle komma hit :P Men orkade inte köra på nån storstädning utan det blev lite småplock mest bara, men lite försvann i alla fall, så det kändes skönt.

Och imorron blir det rida med Sara igen :) Ska blir roligt, går ner och hämtar bilen hos Niklas vid halv 12, åker och hämtar Sara, släpper av henne vid Islandshästarna så hon kan göra iordning sin häst och sen åker jag vidare och fixar iordning min häst ^^.

Får se om jag ska kolla på Beck ikväll eller om det blir till att sitta vid datorn, har inte riktigt bestämt mig än, kanske till och med tar och låter Beck gå samtidigt som jag sitter vid datorn :P Haha. Så kan man ju också göra.

Och just ja :) Jag och Niklas ska vara hundvakt åt sötvovven den 4-5 April :) Pappa frågade idag om vi kunde vara det och det är ju självklart :) Har jag anledning att komma ut och röra på mig, det är bara bra det ^^.

den tjugoförsta mars tvåtusennio - Inlägg hundrasjutton

Så har hela dagen gått. Åkte ut till mamma med Madde vid 11, för vi skulle ut och rida :) Trevligt värre, tog en runda på en, en och en halvtimme någonting, riktigt skönt var det ! Har dock träningsvärk som heter duga nu !! Och extra mycket eftersom jag hade träningsvärk innan från ridturen igår också !! Shit säger jag bara, det var längesen jag hade sån här träningsvärk i arsle och benen xD Haha.



Annars har jag väl faktiskt inte gjort så himla mycket annat idag. Vart och handlat en sväng, sen legat framför tv:n, för mådde inte så bra nu fram på kvällningen =/ Har kännt mig febrig och seg, inte kul, jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för det vill jag inte !

Men va ivag till Anders och Camilla sen ändå och ät god mat :) Det var Jag, Niklas, Anders, Camilla, John och Matilda som var där och käkade, och det blev tärnad oxfilé med pommes, bearnesiesås (vet fan inte hur det stavas xD) och sallad (till dom som åt sallad, alltså alla utom jag :P) Var riktigt gott verkligen ! Kom gansks nyss hem därifrån, Niklas blev kvar ett tag till, vet inte riktigt när han kommer hem, men det visar sig väl.

Jag funderar nästan på att gå och lägga mig i sängen och kolla på Vänner och somna till det redan nu, men jag vet inte riktigt :P Känns nästan lite väl tidigt, men men, får se hur jag gör. Ska först och främst kolla om det är nå bra på tv nu i alla fall.

den tjugoförsta mars tvåtusennio - Inlägg hundrasexton

Idag blir det till att ut och rida med Madde :) Ska bli skoj ^^

Har träningsvärk från gårdagens ridtur ju ! Det är lite småjobbigt, men som man säger, träningsvärk är den enda bra värken :P Haha. Så jag får stå ut med det. Jag får väl samla på mig lite mer träningsvärk idag antar jag, hehe.

Nu ska jag gå och klä på mig och sen äta någonting innan Madde ska hämtas. Skriver mer senare.

den tjugonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrafemton

Paddan var hur duktig som helst idag !! Han var lugn och inga problem alls, han krånglade väl lite smått som han alltid brukar göra men sen var det inge mer :) Jag är så stolt över honom, och vi galopperade, totalt lugnt och sansat, han var verkligen duktig !!!! :D

Och nu är jag så sjukt trött så jag vet inte vad. Åt nyss mat, Potatis, fläskkotletter, sås och äppelmos, det är Mums! Men jag blev otroligt trött efter det, har vart lite småseg ända sen efter ridturen, höll ju på att somna i bilen påväg in till stan igen, så nu funderar jag nästan på att lägga mig och sova middag en stund. Eller kanske lägga mig och kolla på tv.

Det enda jag ska göra ikväll i alla fall är att slöa !! Det tycker jag att jag har förtjänat efter den här veckan !

den tjugonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrafjorton

Idag blir det badhuset igen med Mamma, Mats och Rasmus :) Så idag blir det till att simma några längder också ^^. Ska bli skönt. Sitter och väntar på att dom ska komma och hämta mig nu så blir väl till att åka dit snart.

Sen efter det ska jag med hem till mamma, för jag och Sara ska prova rida ut idag, hon på en islandshäst och jag på en av våra, det kommer bli spännande att se hur det kommer gå :P Hehe. Jag tänkte att jag ska prova med Paddan först eftersom han är valack ^^. Funkar inte det så får jag väl prova Demon också, det visar sig hur det går.

Men men, ska göra mig iordning nu så att jag är klar när dom kommer och hämtar mig. Uppdaterar när jag är hemma igen hur det gick att rida :P

den nittonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratretton

Har ganska nyligen kommit hem från badhuset. Var ju där med Sofie, Linneá och Rasmus :) Var riktigt kul, jag tror Rasmus tyckte det var lite roligt med någon som är lite mer i hans ålder också, Linnéa är ju snart 3 så ^^. Och han blev väääldigt förtjust i henne :P Sötunge. Han ville leka mer med henne och så fick hon en kram när vi skulle åka :)

Och nu ska jag nog bara ta det lugnt tror jag. Blev så himla trött och seg efter badet :P Får se om jag lägger mig på soffan och läser en stund kanske eller om jag sitter kvar här, har inte riktigt bestämt mig än.

Imorron blir det badhuset igen i alla fall, med mamma, Mats och Rasmus :) och efter det så ska jag med dom ut till hästarna :) Ska prova rida ut med Sara och islandshästarna (eller en av dom :P Haha) ska bli lite spännade och se hur det går.

Nej, nu orkar jag inte skriva nå mer. Får se om jag skriver mer senare.

den nittonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratolv

Såg det här på en annan blogg och jag var bara tvungen att lägga upp det själv. Hur kan man göra något sådant här mot ett oskyldigt litet barn ?!?! Jag förstår det verkligen inte !


den nittonde mars tvåtusennio - Inlägg hundraelva

Här sitter jag vaken tidigt. Har vart vaken sen typ kvart över 7, åkte med Niklas ner till jobbet och sen hem igen så att jag kunde ha bilen eftersom det blir badhuset idag :)

Ska åka ut och hämta Rasmus först vid typ 9, eller lite efter och sen ska jag hämta upp Sofie och Linnéa, så ska vi möta Madde vid badhuset :) Ska bli skoj.

den artonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratio

Har egentligen inte så mycket att skriva, eller jag orkar helt enkelt egentligen inte skriva. Orkade jag skulle jag säkert kunna skriva ett jättelångt inlägg. Men jag kan tänka mig att det blir lite trist att läsa :P Speciellt om det bara är en massa text på text på text, det vet man ju själv att det blir jobbigt.

Var som sagt ut och gick med Madde och Helene idag :) Och Zorro, söthunden. Det var härligt att gå en sväng i solen, verkligen inte alls fel, det är ju nästan så man vågar hoppas på vår nu :) Men ändå vill man inte hoppas för mycket för då blir man så besviken om det skulle vända igen. Så det är väl bara att vänta och se antar jag.

Efter att Niklas hade slutat jobbet så åkte vi ut till hans föräldrar och fick mat, Niklas och han far kollade även igenom bilen litegrann, kändes som om det behövdes ! Skulle jag få bestämma så skulle jag säga åt Niklas att sälja skiten och köpa en ny ! Iuförsig så funderar han faktiskt på det :P Så får väl se vad som händer med skitbilen :P

Och imorron blir det badhuset med Sofie, Linnéa, Rasmus och Madde :D Ska bli skoj. Amanda (systeryster) skrev en kommentar på min bilddagbok att det Rasmus nästan tyckte skulle bli roligast det var att få vara på tjejernas omklädningsrum xD Haha. Kan tänka mig att det är därför att han inte får vara där annars :P hehe.

Nej, nu ska jag kolla om det är något bra på tv och i sånna fall sätta mig där istället, annars blir det nog till att läsa lite och sen faktiskt sova någorlunda tidigt idag, börjar bli lite småtrött, har vart igång rätt ordentligt idag faktiskt och det känns ^^ Men det är skönt.

Ojdå, det blev ett rätt långt inlägg ändå, jag hoppas att det inte är alltför jobbigt att läsa :P Texten är ju i alla fall lite uppdelad för att det ska bli lättare att läsa ^^. Dock inga bilder, men det får ni stå ut med, sånna har jag med ibland när jag känner för det helt enkelt, och när jag orkar ladda upp några xD

Nej, nu måste jag sluta skriva innan det blir ett jätteinlägg, haha. Godnatt säger jag redan nu för orkar nog inte blogga nå mer idag. Så vi hörs imorron.

den artonde mars tvåtusennio - Inlägg hundranio

Parlamentet är ju så otroligt klockrent !! Haha. Det där avsnittet var i söndags och det var riktigt bra !

Nu väntar jag på Madde, hon borde komma om en liten stund, så ska vi ut och gå :)

den artonde mars tvåtusennio - Inlägg hundraåtta

Nyss hemkommen från hästarna igen då. Det blev till att longera dom igen, och dom var hur duktiga som helst !! Verkligen !! Det går framåt :) Känns så bra, nu har jag kommit igång och nu ska jag fortsätta också :) Härligt !

Ska nog ut och gå med Madde om en stund, kände bara att jag ville hinna andas litegrann innan jag springer iväg igen :P Haha.

Har hittat en skitfin klänning från halens som jag vill ha !!! Har dock lite beslutsångest vilken färg som är snyggast, vilken tycker ni ? Svart eller Grön ?



Och sen vet jag ju heller inte riktigt om jag kan köpa den än, men jag ska fundera på saken och kolla upp ekonomin för nästa månad litegrann och sen hoppas på det bästa :D

den artonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrasju

Det är otroligt fint väder ute idag igen ! :) Härligt ! Man blir mycket gladare och piggare när det är fint väder än när det är grått och trist.

Ska ut till hästarna idag igen då, har ännu inte bestämt mig vad jag ska göra, men jag tror att det blir longering igen faktiskt. Men ska fundera lite till och så ska jag kolla hur selen ser ut och hur långa tömmarna är om det kanske skulle gå att tömköra på volt, det skulle vara roligt att testa det med nämligen :)

Nej, nu ska jag äta lite frukost och vänta på att Mats ringer, han skulle skjutsa ner mig till Niklas jobb så att jag kan ta bilen ^^.

den sjuttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrasex

Nej, nu är jag trött. Och nu ska jag sova.

För imorron blir det tidigt igen, ungefär halv 9.

Ska ut och greja med hästarna imorron igen, har dock inte bestämt mig om jag ska rida, tömköra eller longera igen. Får fundera lite till och se när jag kommer dit.

Nu är jag trött och på dåligt humör så nu ska jag sova så att ingen behöver råka ut för någon skit från mig :P Natti :*

den sjuttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrafem

Suck, jag vet inte riktigt vad det blev men jag bara kände just nu hur jag inte orkar med någonting, men jag vill göra nåt. Jag vill åka iväg någonstans eller vad sjutton som helst. Jag orkar bara inte sitta hemma !!

den sjuttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundrafyra

Jag älskar den här låten !!! <3

Apocalyptica - Bittersweet

Och sen kika på det här ! :O

den sjuttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratre

Har vart iväg och gymmat nu då. Kom hem igen för ungefär en timme sen. Och nu börjar jag bli riktigt seg ! Det känns i kroppen idag. Och egentligen måste jag orka gå och handla mat ju .. Just det att gå dit känns faktiskt inte så farligt jobbigt det som känns drygast är ju att bära hem maten sen ! Det blir ju så tungt !

Får se hur jag gör om jag väntar tills Niklas slutar och snor bilen eller om jag ska orka gå om en liten stund.

Annars idag händer det nog inte så mycket. Just ja, måste diska också .. Suck, jag orkar inte !! Blä !! Det är tråkigt ! Jaja, lika bra att ta tag i skiten på en gång antar jag ..

den sjuttonde mars tvåtusennio - Inlägg hundratvå

Ska iväg och gymma/simma alldeles strax. Eller jag tror det blir både och i alla fall, vill nog gymma litegrann. Och sen simma efter det så att Ellinor inte behöver simma själv hela tiden.

Nej, ska göra mig klar, Ellinor skulle komma hit alldeles strax så. Jag skriver mer senare under dagen ^^.

den sextonde mars tvåtusennio - Inlägg hundraett

Blir ett kort inlägg nu bara, hinner inte skriva så mycket eftersom jag sitter och spelar för tillfället (ja, jag vet jag ska inte skriva om det här jag skrev bara att jag höll på med det just nu så ni kan andas ut :P)

Var som sagt ut till hästarna och dom var riktigt duktiga. Paddan var dock lite småjobbig i det ena varvet, och det var samma varv som han inte riktigt ville gå igår med. Jag vet inte vad det kan vara, men det får vi öva på. Ta lite i taget, så blir det nog bättre hoppas jag :)

Ska prova rida ut med Sara någon dag också, det kan bli spännande, se om det funkar ens :P haha. Jag funderar även på att köpa ett Hackamore till Demon, jag tror faktiskt att han skulle gå bra i ett sånt, och det skulle vara roligt att testa :)

Nej, nog om hästarna för den här gången :P Haha. Imorron blir det till att gymma och simma lite, eller bara simma, jag vet inte än vilket det blir. Det beror lite på, får se när jag kommer dit imorron, Ellinor ska ju också med så ^^. Sen ska jag orka diska litegrann, det dröjer inte många dagar innan vi lyckas samla på oss ett diskberg igen som vanligt :P Haha.

Sen på onsdag blir det ut till hästarna igen, på torsdag blir det kanske badhuset med Sofie och Linnéa och så ska jag ta med mig Rasmus :) Det kan bli kul faktiskt :) Om det inte blir det så blir det gymma. Och sen på fredag blir det antagligen badhus med mamma, mats och Rasmus som vanligt ^^ Och efter det ska jag med ut till hästarna igen.

Fullspäckat schema den här veckan, men det kan vara rätt skönt det med, ha lite och göra och inte bara sitta hemma och slöa. Men så ska jag väl klämma in lite pluggande om dagarna också ^^.

Och jag som trodde att det skulle bli ett kort inlägg, jag hann ju skriva rätt mycket ändå :P Kan ju vara för att vi väntar på folk. Men men. Ska fortsätta med nördandet. Hörs senare eller imorron.

den sextonde mars tvåtusennio - Inlägg hundra

Oj ! Nu har jag hundra inlägg i bloggen, inte dåligt :P Hehe.

Var ju ut till hästarna och lonerade dom lite idag igen :) Dom var riktigt duktiga båda två den här gången också, orkar inte skriva så mycket nu, är hungrig så ska gå och göra mig lite mackor innan Madde kommer förbi, då ska vi åka till Willys och handla lite för vi ska laga mat sen när Niklas slutar jobbet.

Skriver mer sen.

den sextonde mars tvåtusennio - Inlägg nittionio

Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag ska gå iväg och hämta bilen hos Niklas på jobbet nu. Ska ju åka ut och hämta Amanda hos mamma och skjutsa henne till skolan och sen så ska jag åka ut dit igen och greja med hästarna lite idag :)

Skriver om hur det gick och så när jag kommer hem igen.

den femtonde mars tvåtusennio - Inlägg nittioåtta

Ha precis kollat klart på Beck - Det tysta skriket. Var riktigt bra. Beck är bra ^^.

Nej, nu ska jag sova, måste gå upp runt halv 9 imorron. Snark! Fick den stora äran att vara chaufför åt Amanda som tydligen hade sovmorgon, och då får inte jag någon sovmorgon. Men men, då kan jag åka ut och greja med hästarna efteråt i alla fall så det är ju bra.

Men nu ska jag sova som sagt. Natti :*

den femtonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiosju

Sitter hemma och tar det lugnt igen nu ^^ Det ska jag göra resten av kvällen också, sköööönt !!!

Var ju ut till mamma och longerade hästarna :) Dom var lite dryga först och ville inte komma in från hagen, men tillslut fick vi in dom i alla fall. Började med Paddan och han var så otroligt mycket duktigare än vad jag trodde att han skulle vara faktiskt. Jag trodde att han skulle vara lite som när man rider, att han är lite småwrong och gärna vill göra som han själv vill. Men det var han inte. Han var dock lite trött redan eftersom han hade rusat runt i hagen och det märktes. Men i det stora hela var han otroligt duktig :)
Sen blev det Demons tur, då töntade sig Paddan och sparkade på boxdörren och grejer bara för att han var själv kvar inne i stallet, tönthäst ! :P Haha. Demon var också jätteduktig, Mats har ju longerat honom förut men då på ett annat sätt än vad jag gjorde, men han hängde med någorlunda vad jag ville och jag fick honom att skritta lite ibland också (det har han haft svårt med) men jag lät honom ändå trava mesta tiden, sakta av honom några gånger så att han skulle lyssna och han var duktig :)

Efter det så fick jag lite fika innan jag åkte hem och så hade ju även mamma knäppt kort på hästarna som jag fick med hem på en Cd-skiva :) Fin fina bilder.

När jag kom hem så blev det till att hoppa in i duschen först medans Niklas gjorde iordning för att fixa våfflor så när jag kom ut ur duschen så gräddade jag några våfflor medans Niklas vispade grädden. Blev mumsigt när det väl var klart :) Och nu efter det så la jag upp lite bilder på bilddagboken och nu skriver jag här.

Resten av kvällen ska jag som skrivet tidigare bara ta det lugnt, får se om jag kollar om det är något kul på tv eller om jag sitter kvar vid datorn.

Bilder på hästarna från idag: (Mina älsklingar <3)

S.K.Paddington - (Paddan)
Valack f. -97
Svenskt Varmblod, mörkbrun
E. Larcount Hanover - U. Singing Spin

--------------------------------------------------------------------------------------

Demon Launcher - (Demon)
Hingst f. -95
Svenskt varmblod, Svartbrun
E. Giant Chill - U. Loretta Launcher

den femtonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiosex

Har väl vart vaken sen ungefär tiotiden någongång, vet inte riktigt när det var jag gick upp, men runt där någongång var det i alla fall. Tone (som sov här inatt) var redan vaken och det var även Niklas.

Satte mig och kikade lite tv med Tone innan vi gjorde lite frukost, rostade mackor med aromat på och oboy, Mums ! :P Jag satte mig vid datorn igen och Tone vid tv:n, och Niklas vid sin dator, och nu ganska nyss så kom pappa och hämtade Tone.

Så idag ska jag ut till mamma igen om en stund har jag tänkt. Ska ta hand om hästarna litegrann, har tänkt försöka longera en av dom eller båda, jag får se, kanske till och med rider någon av dom en sväng, det visar sig vad jag orkar och så.

Men men, jag skriver väl mer när jag kommer därifrån.

den fjortonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiofem

Sitter och gör inte alltför mycket för tillfället, Niklas åkte iväg till gymmet för ungefär en halvtimme sen och han skulle gymma i ungefär en timme. Så jag ska laga lite mat om en stund så att det är klart tills när han kommer hem. Blir spagetti och köttfärssås :) Mums !

Och sen efter maten så ska jag åka iväg och hämta upp Sofie så ska vi åka ut till mamma och baka bullar ! :D Trevligt värre :) Vi äger på att baka bullar så :P Hehe. Och Rasmus kommer bli glad, det lilla bullmonstret :P

Nej, har inte så mycket mer att skriva just nu så jag skriver mer senare.

den trettonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiofyra

Hade lite tråkigt så jag gjorde en utmaning som jag hittade hos Malin.
Dom som vill får väl ta efter och göra den dom med, kan vara kul om man har tråkigt :P Hehe.

1. Ladda upp den äldsta bilden du har på dig själv.



2. Ladda upp en bild på dig själv som tonåring. (den är hemsk jag vet xD)


3. Ladda upp en bild på dig själv som du ser ut nu.



4. Berätta 5 saker som du inte tror så många vet om dig
- Jag har spelat cello
- Jag har spelat piano
- Jag kan faktiskt sjunga när jag vill :P Hehe
- Jag är en World of Warcraft nörd :O (och vi skyller på Niklas, det är hans fel ! :D Haha)
- Kommer inte på något bra som ingen vet, men jag älskar hästar/hundar/katter <3 !!

5. Är dina föräldrar skilda?
Ja, det är dom.

6. Hur många syskon har du?
5 stycken när jag räknar med halvingen och dom som är ingifta :P

7. Har du någon sjukdom?

Alla hemska sjukdomar man kan ha som ingen vet vad det är för nåt, det har jag det !
Nej, men seriöst då: Nej, jag har ingen sjukdom.

8. Vem/vilka är din bästa vän/vänner?
Oj, det är några stycken, ni vet vilka ni är :) (ingen nämd - ingen glömd)

9. Har du ett förhållande? Hur länge har ni varit tillsammans isåfall?
Japp, jag och Niklas förlovade oss på alla hjärtans dag <3 Vi har vart tillsammans i två år i sommar :)

10. Vart bor du? I lägenhet själv, hos mamma och pappa?
I lägenhet med Niklas <3, har bott här i snart ett år.

11. Går du i skolan eller jobbar du? Vad utbildar du dig till och vad jobbar du med?
För tillfället så pluggar jag, håller på att plugga upp mina IG:n från gymnasiet så att jag kan söka sjuksköterskeutbildningen till hösten :)

12. Skriv upp de 5 äckligaste sakerna du vet.
- Småkryp
- Ormar !
Kommer verkligen inte på några fler just nu, får väl fylla i när jag kommer på vad jag tycker är verkligen äckligast :P

13. Nämn 5 bloggar som du läser
Anna
Madde
Helene
Tone
Sofie

den trettonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiotre

Nyss hemkommen från bror och Lisa. Var där på fika för Lisa fyllde år idag, Grattis till henne igen :). Var trevligt. Rasmus var lika tokig som alltid och när vi skulle gå därifrån ville han att jag skulle åka med dom och inte med mormor och morfar (ja, jag vet jag hade kunnat gått men jag ville/orkade inte) men jag vet ju i alla fall att min lillebror tycker om mig :P Hehe.

Har vart och simmat idag igen då ^^, Med mamma, mats och Rasmus, det blev 20 längder och sen lite lek med lillebror, han tycker det är så kul att bada även om han är lite feg :P Hehe. Men han blir bara duktigare och duktigare tycker jag :)

Sen åkte jag med hem till mami, ät lite där med dom och sen gick jag ut och knäppte lite kort på katter och hästar, dom var som galna i snön idag allihopa - för bilder så kolla min bilddagbok :) Tyvärr märkte jag nu att länken inte funkar, men ni kan ju kanske gissa vad jag heter på bilddagboken, jo men precis, SilentAngel.

Det dröjer nog litegrann innan bilderna kommer upp, bilddagboken vill inte som jag vill just nu tydligen =/ Jag laddade upp bilderna och det stog att dom blev uppladdade men jag ser dom inte, jättemysko =/ Men men, jag hoppas det fixar sig, jag får väl skriva när man kan se dom/när det ordnar sig.

Vad händer resten av kvällen då? Inte så mycket, läsa lite om hästar/western/longering, ja lite allt möjligt helt enkelt. Ska än en gång försöka engarera mig ordentligt i älsklingarna igen <3 Tyvärr brukar det bara gå bra några gånger och sen blir jag helt enkelt för lat för att ta mig ut till mamma och fortsätta, men jag ska försöka !
Kom precis på en idé också ! Jag ska i alla fall någon dag i veckan ta mig upp när Niklas börjar jobba, ta bilen och åka ut till mamma redan då ! Ja, jag vet, det känns som om det inte kommer gå, men jag ska faktiskt försöka !



Men men, nu ska jag sluta skriva och försöka fixa bilderna till bilddagboken, hoppas på att det funkar den här gången.

den trettonde mars tvåtusennio - Inlägg nittiotvå

Så är man med i en designtävling nu igen :)

Men ska gå från datorn nu för ska snart till badhuset och simma.

Skriver senare.

den tolfte mars tvåtusennio - Inlägg nittioett

Nej, nu ska jag läsa lite, håller på med boken Hästarna i mitt liv som är skriven av Monty Roberts, otroligt bra bok än så länge :P Hehe. Har även läst en annan bok med honom som heter Shy Boy - Hästen som kom in från den vilda, också sjukt bra bok, så dom två rekomenderar jag att läsa, i alla fall om man tycker att det kan vara intressant att läsa "hästböcker" :P Hehe.

Nej, nu ska jag dra mig.
Men först två bilder:

1. Såhär snygg var Rasmus när han skulle till dagis idag. När han var och kollade ögonen fick han nå droppar som gjorde att han blev väldigt känslig för ljuset, så han fick ha solglasögon på sig, och inte vilka som helst, utan ett par riktigt snygga Rosa !!! Haha


2. Och den här fina prydnaden fick jag och Niklas i förlovningspresent av mormor och morfar :)

den tolfte mars tvåtusennio - Inlägg nittio

Så har hela dagen gått idag också. Känns som om jag har vart igång hela dagen ! Är rätt slut nu faktiskt. Orkar inte skriva särskilt mycket nu men jag kan ta dagen i korthet:

- Gick upp klockan 7 för att kunna ha bilen
- Skjutsade Mats och Rasmus till/från Ögonmottagningen på lasarettet
- Fick mat av Mats/lämnade av Rasmus på dagis
- Vart ner på stan (träffade på Sofie där :)
- Kånkat ner datorskärm till bilen (tack och lov kom Ellis tajmat nog att hjälpa mig :)
- Vart till Niklas föräldrar och käkat
- Kom hem igen och nu sitter jag vid datorn.

Ja, det var min dag i korthet, hade jag skrivit den i helhet hade det blivit ett låååååååångt inlägg och det hade varken ni eller jag orkar med :P Hehe.

Och här kommer lite bilder på hästarna som jag tog idag, inte jättebra bilder eftersom det var så förbannat ljust ute !


den tolfte mars tvåtusennio - Inlägg åttionio

Westernridning är en grej som fascinerar mig riktigt mycket ! Jag tycker det är skitgrymt ! Skulle vilja träna Paddan och Demon i det, det skulle vara kul. Måste dock kunna lite mer om det först då, ska nog ta en sväng förbi bibblan idag och kolla om det finns några böcker, det kan ju vara en bra början :)

 Western

Om ni klickar på den där länken så är det en grym western video, den första hästen är hur fin som helst ! Och hästen som kommer efter mamman med fölet .. Så sjukt grym häst !!!!

den elfte mars tvåtusennio - Inlägg åttioåtta

Sådär så var jag hemma igen då. Var riktigt skönt att träna ^^. Körde lite olika maskiner, några ben, några armar/axlar, och så rodde jag och körde en sån där som man går samtidigt som man använder armarna också (vet inte hur jag ska förklara bättre :P Haha)

Innan gymmet så sprang jag iväg till Hemköp och handlade mat till idag, ska göra korvstroganoff och ris, min specialite :P Hehe.

Nej, nu ska jag ta och dammsuga och skura eftersom det inte blev gjort igår.

den elfte mars tvåtusennio - Inlägg åttiosju

3990069ddb3d0789f70ebf49ff7f09db.png

 


Är på väg hem från gymmet nu då ^^ Skriver mer när jag kommer hem.


den tionde mars tvåtusennio - Inlägg åttiosex

Det känns så skönt !!! Jag fick G :) Och jag är nöjd ! Det var lite nervöst typ hela tiden och när läraren ställde vissa frågor så fick jag hjärnsläpp, men då hjälpte han till litegrann så att det gick bra igen ^^. Jag känner mig så lättad att jag inte fick IG. Härligt härligt.

Och vad ska jag göra nu då ? Hmm .. Funderade om jag skulle gå och simma eller gymma men jag tror jag väntar med det tills imorron faktiskt. För då kanske Ellinor ska hänga på, vi hade tänkt idag men hon kände sig inte så pigg så hon skulle höra av sig imorron när hon hade vart på arbetsförmedlingen och se hur vi ska göra :)

Så ska nog sitta här en stund, och sen ska jag försöka komma på någonting att äta idag, gå och handla mat, dammsuga och skura golven ska jag också göra.

den tionde mars tvåtusennio - Inlägg åttiofem

Nu börjar jag bli nervös. Ska alldeles strax gå iväg till lärcentrumet för att ha min betygsdialog i Naturkunskap A. Jag hoppas att det kommer att gå bra, jag känner mig någorlunda förberedd i alla fall, det jag är rädd för är att jag kommer få hjärnsläpp när jag väl är där och inte komma ihåg någonting.

Håll tummarna åt mig. Ska läsa lite mer i boken och sen gå iväg.

den tionde mars tvåtusennio - Inlägg åttiofyra

-ff3a7608c6c166a27eab700493ddeee.png

 


Nu ska jag sova, håll tummarna åt mej imorron tack! Det kan behövas. Natti :*


den nionde mars tvåtusennio - Inlägg åttiotre

Sitter och gör inte så mycket, har läst lite Naturkunskap, det känns som om det inte kommer gå nå bra imorron =/ Jag kommer få hjärnsläpp när jag ska försöka svara på frågor, muntliga grejer är inte min starka sida. Men jag får hoppas på det bästa, håll tummarna för mig tack :)

Och föresten så är jag med i en tävling igen, den här gången en designtävling :) Skulle vara kul att vinna en sån nångång, min är så tråkig och jag förstår mig inte på allt komplicerat med koder och det är heller inte mycket jag kan göra i photoshop för att få till en bra design. Så nu håller jag tummarna där med ^^.

den nionde mars tvåtusennio - Inlägg åttiotvå

0-106799f0813980c880c1a9034167fd28.png

Tänkte göra som många andra och testa mobilblogga :-)


den nionde mars tvåtusennio - Inlägg åttioett


Är med i en tävling där man kan vinna ett sånt här fint halsband :)
För att komma dit klicka på bilden.

den nionde mars tvåtusennio - Inlägg åttio

Sådär, nu får det vara färdigstädat, eller just ja, jag har lite kvar, att plocka ur diskmaskinen när den är klar och sen sätta igång en ny, men det behöver jag inte göra riktigt än.

Så nu ska jag sätta mig och plugga en stund, har ju betygsdialog i Naturkunskap A imorron klockan 9, så jag måste ta och läsa lite så jag är förberedd till den.

den nionde mars tvåtusennio - Inlägg sjuttionio

Gick upp för ungefär en timme sen, var lite småtrött idag eftersom jag vaknade inatt av att jag hade ont i magen och mådde illa, det var inte alls kul, satt nog inne på toaletten i en halvtimme och trodde att jag skulle spy med det hände ingenting, så tillslut gav jag upp och gick och la mig igen, tack och lov så var det bättre nu när jag vaknade ^^.

Ska ta och orka städa om en liten stund, mormor och morfar kommer ju på besök idag :) Dom skulle komma runt 6 tiden så Niklas hinner komma hem från jobbet och varva ner lite innan också ^^, Och eftersom vi har dåligt med fika hemma så skulle dom ta med sig det också :P Haha. Snälla mormor och morfar :)

Nej, ska väl försöka ta mig i kragen och komma igång så att jag får det gjort.

den åttonde mars tvåtusennio - Inlägg sjuttioåtta

Jag har så sjukt tråkigt ! Vill göra någonting, ut och åka nånstans, men inte själv, det är tråkigt. Jag orkar inte sitta hemma, har börjat tröttna på det :P Haha. Men iuf finns det kanske inte så mycket att göra så här sent, men ändå, det skulle vara skönt att bara åka en sväng ändå. Kanske tar en sväng själv, vet inte än, får se om jag orkar/känner för att åka själv.

Var tydligen I, robot på tv nu, ja, den är helt okej men jag vet inte om jag orkar kolla på den. Jag känner mig anti mot allt ikväll, jag orkar inte kolla på tv, jag orkar inte sitta vid datorn, jag orkar inte vara hemma. Haha, bra jag är då. Eller nåt.

Nej, ska väl försöka komma fram till vad jag ska orka göra, eller inte göra.

den sjunde mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiosju

Sitter och gör inte så mycket alls som vanligt. Det är när jag börjar få tråkigt som jag skriver nu för tiden har jag märkt :P Haha. Det blir inte lika många inlägg som i början, jag märker själv att jag inte har lika mycket att skriva om och så. Men jag försöker ändå få in ett inlägg per dag i alla fall så att det inte ska gå dagar innan nästa uppdatering, för sånt kan bli tråkigt.

Har väl inte gjort så himla mycket idag heller, plockat undan lite i köket. Och sen var jag chaufför åt Tone en sväng, hon hade käkat på Burning med några kompisar och efter det så skjutsade jag tillbaka henne till Hedemora, och efter det fick jag åka förbi med öl åt Anders eftersom han hade den kvar här hos oss.

Just ja ! Kollade ju på The Notebook igår ! Så SJUKT bra film ! Jag tror nästan aldrig att jag har gråtit så till en film någongång, så himla bra, men sorglig :'( Verkligen en film jag rekomenderar att se för dom som inte har sett den.

Nej, nu ska jag ta och läsa lite tror jag, eller jag vet inte. Kanske sitta kvar här och kika runt på nätet, får se vad jag orkar.

den sjätte mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiosex

Blev inte The notebook igår som jag hade tänkt, Niklas ville också kolla på film så vi kikade på Hancock istället. Den var helt okej faktiskt, inte världens bästa men den funkade. Så ska kolla på The notebook nu när jag är själv hemma, Niklas och Jasse gick ner till trapper för en stund sen, dom ville att jag skulle följa med också men jag kände att jag inte orkade. Vill inte gå och bli sjukare när jag håller på att bli frisk igen så.

Vad gör jag annars nu då ? Ingenting alls, sitter och lyssnar på massa gammal musik som jag lyssnade på förut, tänker tillbaka på gamla tider (man kan inte göra annat när man hör musiken och blir påmind om allt, bra och dåligt)

Nej, nu ska jag ta och lägga mig och kolla på film, ska nog tjocka mig med chips också, ska ta tag i träningen igen veckan som kommer, om jag är tillräckligt pigg ^^.

den sjätte mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiofem

Har typ precis gått upp, är fortfarande lite småseg och halvt sjuk. Men jag har inte feber längre i alla fall, tror jag, har inte kollat. Men det känns som om jag inte har det.

Funderar om jag ska orka gå ner på stan till Pacific och hämta ut Willow Tree prydnaden som jag och Niklas fick av mamma och mats. Den borde nämligen ha kommit in nu.

Vad händer annars idag då ? Jag vet inte, städa ? Det ser ut som ett bombnedslag här sen vi hade främmande, men jag vet inte om jag orkar. Tror jag tar det sen. Jo, men jag ska nog orka gå ner på stan faktiskt, isånnafall ska jag springa in på Gallerix också och kolla efter några ramar till lite bilder, till exempel till bilden på mig och Erik, vill ha den i ram, och så ska jag sätta bilden på våra ringar i en ram tillsammans med en bild på oss två <3

Nej, ska väl göra mig iordning för att vandra nu då, stan öppnar ju klockan 10 så jag kan ju lika gärna gå ner och fixa det på en gång.

den femte mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiofyra

Nej usch, känner mig inte alls pigg. Det känns som om febern är påväg tillbaka :( Usch, vill inte vara sjuk. Det är så segt att vara sjuk.

Tänker nog faktiskt gå och lägga  mig och kolla på film, The Notebook, orkar inte göra så mycket annat.

Så det blir en tidig kväll ikväll för mig. Natti Natti :*

den femte mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiotre

Fick ett brev av Anna idag med en bild på mig och Erik, jag saknar verkligen den hästen !


Erik <3

den fjärde mars tvåtusennio - Inlägg sjuttiotvå

Sitter och gör inte så mycket just nu, slökollar lite tv och funderar vad jag ska hitta på. Är ju ensam hemma just nu eftersom Niklas och Anders är och skjutsar dom som var här och hälsade på till flygplatsen. Han är väl kanske hemma runt 11 nångång igen. Han skulle ringa när dom var påväg hem.

Har inte riktigt besämt mig än om jag ska kolla på Secret Window som går på tv klockan 9 eller om jag ska kolla på någon av mina nya filmer. Men jag tror att det kommer bli den på tv eftersom dom andra har jag ju kvar och kan kolla på sen.

Nej, orkar inte skriva något mer nu, har inte någonting att skriva heller så.

den fjärde mars tvåtusennio - Inlägg sjuttioett

Har precis kollat på Yesman, den var riktigt bra ! :) Och så har jag laddat hem lite nya filmer, som Twilight, Bolt, Batman: The dark knight, Hancock, The notebook. Det är rätt najs :)

Men nu ska jag nog sova snart tror jag. Börjar bli lite småtrött. Och imorron ska jag ut och rida med Carro,det ska bli kul, var ett tag sen nu.

den tredje mars tvåtusennio - Inlägg sjuttio

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev, blev inget skrivande igår men dels så hade vi främmande här och så hade jag inget speciellt att skriva om. Det har jag inte nu heller men tänkte att jag ska väl ta mig i kragen och skriva lite ändå ^^.

Som sagt så har vi främmande nu, 3 stycken från Holland är här och hälsar på. Två stycken av Niklas wow-kompisar och flickvännen till en av dom. Dom är trevliga tycker jag :) Jag är dock lite feg och vågar inte prata så mycket, haha. Jag är så osäker på min engelska, men det går någorlunda i alla fall.

Och just nu så är dom med Niklas och Anders och åker skoter ute i fors, jag varken kände för att hänga på eller orkade så jag stannade hemma. Ska gå iväg till hemköp nu och köpa någonting att äta, för jag är hungrig !! Och så ska jag även köpa lite grejer så att jag kan göra en tårta. Niklas fyller ju år idag så <3

Nej, ska väl ta och pallra mig iväg till affären nu så jag får det gjort och kan äta lite mat, börjar bli rätt hungrig, och dom andra skulle grilla korv med bröd när dom var ute så dom kommer ju ha ätit när dom kommer hem igen.

Får se om jag orkar/hinner uppdatera mer senare idag, annars ska jag se till att skriva imorron igen ^^.

den första mars tvåtusennio - Inlägg sextionio

Sitter här hemma och gör inte så mycket alls. Har spelat lite tidigare och nu slökollar jag på Trollkarlens hemligheter. Niklas ringde för en liten stund sen och dom är påväg hem igen nu i alla fall. Han och Anders åkte ju iväg tidigare för att hämta upp några stycken som kommer hit från Holland och ska hälsa på. Så dom skulle vara hemma runt 12 trodde han. Får se om jag orkar hålla mig vaken, det visar sig.

Var ju hem till mamma och åt i lördags och då fick jag och Niklas en förlovningspresent :) Den här fina Willow Tree prydnaden :)
Den fanns dock inte inne när dom var där och köpte den så jag ska gå dit och hämta ut den imorron eller på tisdag. Och det blir nog imorron jag går dit eftersom jag måste ner på stan och köpa en födelsedagspresent åt Niklas för han fyller ju år på tisdag, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Nån som har något bra förlag ?

Nej, nu ska jag slökolla lite mer tv tror jag och sen lägga mig och läsa. Natti :*

den första mars tvåtusennio - Inlägg sextioåtta



den tjugonionde februari tvåtusennio - Inlägg sextiosju

Har precis kollat klart på en av dom sämsta filmer jag någonsin sett ! - The Signal

Kolla INTE (!) på den, så sjukt konstig, seg och jag vet inte allt.

Ja, jag vet jag har skrivit tråkiga och korta inlägg på sistone men jag har inte riktigt orkat skriva så mycket, var glad att jag skriver överhuvudtaget och inte slutar :P haha.

Nej, men nu ska jag ta och lägga mig och sova, Madde, Sofie och Sofie gick ganska precis så.

Vi hörs imorron.