den tjugonde oktober tvåtusennio - Inlägg hundranittioett

Titta ! Nu ni, nu uppdaterar jag helt utan att någon har sagt åt mej att uppdatera :P haha. Det händer inte ofta nu för tiden :P Har helt enkelt inte ork att uppdatera så himla ofta och så har jag heller inte så mycket att skriva om och ska jag vara helt ärlig så glömmer jag till och med bort bloggen ibland :P haha.

Så vad har hänt senaste tiden nu då ? Inte särskilt mycket som vanligt. Har vart lite småsjuk :( Det är tråkigt. Men det börjar bli bättre nu iaf så det är skönt ^^. Har lite äcklig, jobbig slemhosta nu bara.

Igår var jag och Sara ut och red en sväng :) Det var trevligt. Provade Hackamoret på Paddan, vet inte riktigt om han gick nå bra i det faktiskt, han ryckte väldigt mycket med huvudet så fort jag tog det minsta lilla i honom i början, det kan ju iuf vara för att det känns annorlunda för honom eller nåt. Och så travade vi inte så himla mycket för vi red mest i stigarna i skogen. Så jag funderar om jag ska prova det nån mer gång igen och se om det är likadant igen annars får han helt enkelt gå med vanligt bett som han alltid har gjort.
När jag och Sara hade ridit ungefär halva rundan inne i skogen på stigar så stannar Sara helt plötsligt och bara blit tyst, jag frågar vad det är och då säger hon "Jag tyckte jag hörde någonting stort inne i skogen", inte smart att säga någonting sånt i min närhet, min första tanke blir alltid "Tänk om det är en björn!" Haha :P Så jag sa åt Sara att bara gå ! Så vi gick vidare, kändes lite halvläskigt och jag kikade över axeln och in i skogen lite då och då :P Men vi tog oss ut levande :D Haha. Red sen förbi Islandshästarnas hage där nu även Saras lilla SUPERSÖTA shetlandsponny Peggy står. Och jag blev totalt kär i den lilla sötnosen !! Och Paddan verkade fundera vad det var för nånting :P haha. Så Sara tog med sej Peggy som handhäst och så red vi en liten runda till så att hon oxå fick komma ut och röra lite på sej :)

Ja, nu blev det rätt långt till och med :O Ibland förvånar jag mej själv :P Och jag har till och med lite kvar att skriva, chocktillstånd !! :O Eller nåt.

På torsdag ska jag till arbetsförmedlingen igen iaf, på "Nybesöksinformation" Blä !! Tråkigt ! Men men, sånt som måste göras. Har inte hittat nåt jobb än heller :( Segt. Och på lördag så blir det till att göra Högskoleprovet, det kommer bli lite spännande ! Ska vara där klockan 08.15 och sen börjar provet klockan 09.00 och håller på till 16.10 med några raster och lunch emellan. Ska väl ta och kika på ett gammalt prov nu någon dag i veckan innan lördag, kan väl egentligen inte träna på så himla mycket mest gå igenom och kolla hur det är upplagt och så. Och så får väl provet gå som det går helt enkelt, det jag kan det kan jag och det jag inte kan det kan jag inte, om ni hängde med där xD Haha, var knappt så jag själv gjorde det :P.

Nej, nu får det nog räcka faktiskt, eller bara en liten grej till. Jag spelar knappt wow längre ! Har börjat spela Aion istället xD Haha :P Så kan det gå. Men Aion är lite mer animé stil på så det är riktigt najs faktiskt :)
Men nu ska jag faktiskt wow:a litegrann och sen sova (har tid kvar på wow till på söndag sen blir det inge mer, än på ett tag iaf).

den elfte oktober tvåtusennio - Inlägg hundranittio

Kom precis på att jag hade lovat Anna att uppdater bloggen en gång idag :P Bättre sent än aldrig som man säger :P hehe. Men såg även nu att hon inte har uppdaterat sin blogg som jag sa åt henne att göra.. Fy ! haha. Jag kanske ska ta och skita i att uppdatera helt och hållet. Nej då, nu har jag ändå börjat skriva lite så då kan jag lika gärna fortsätta :P

Men har dock inte så mycket att skriva om, var ut igår, eller det var meningen iaf. Men kom aldrig så långt att vi kom in någonstans. Men men, orkar inte ta hela kvällen, det blir för mycket.

Mamma och Mats har fått hem sin vovve nu !! :D Hon är såå söööt, lilla Zina :)

Och imorron blir det ut och rida med Johanna :) Har tänkt att prova Hackamoret på Paddan då, tror jag iaf, det märks ^^. Sen på måndag så måste jag gå till arbetsförmedlingen, så ska jag gå en promenad med Zina på förmiddan och så vid 2 ska jag hämta Rasmus på dagis och vara barnvakt tills antingen mamma eller mats kommer hem ^^.

Ja, det var väl ungefär det jag hade att skriva om just nu. En liten uppdatering blev det iaf, till dom som läser min tråkblogg :P haha