den tjugotredje november tvåtusennio - Inlägg hundranittiofem

Det var meningen att jag skulle uppdatera om allt som har hänt sen sist jag skrev. Och för en gångs skull så är det rätt mkt som har hänt faktiskt :P haha. Men tyvärr orkar jag inte nu.

Får försöka göra någonting åt det imorron :P hehe. För nu ska jag sätta mej och kolla på tv och sen sova.
Puss och Godnatt :*

den fjortonde november tvåtusennio - Inlägg hundranittiofyra

Såg världens läskigaste skräckfilm igår !!! Det är nog faktiskt den läskigaste och mest obehagliga film jag någonsin har sett ! "Paranormal Activity". Och det som gör den ännu läskigare är att jag inte är säker på om den är baserad på en sann händelse eller inte. För i början så står det någonting om det, minns inte exakt vad det stog men någonting åt det hållet iallafall. Och samma sak i slutet, då står det "dedicatet to .." och så namnen på personerna från filmen :O Och en jag pratade med sa att det var baserat på en sann händelse, medans andra har sagt att den inte är det. Har försökt läst och se om det skulle stå någonstans på nån sida med info om filmen men har inte hittat någonting så jag vet inte hur det är faktiskt.

Sov till och med med lampan på inatt :P Och Niklas var inge trött och ville egentligen gå och sätta sig vid datorn ett tag för att försöka bli trött, men det fick han inte. Jag skulle inte ha vågat ligga i sängen själv och försökt somna :P Men lyckades somna tillslut iaf ^^ hehe, och inga mardrömmar heller tack och lov :P

Jaja, här är trailern till den iaf :P

den elfte november tvåtusennio - Inlägg hundranittiortre

Yeei, uppdatering igen :P haha. Utan att någon har sagt till mej att uppdatera, den ni !

Men men, kände att jag ville skriva litegrann iaf. Imorron ska jag träffa en jobbcoach, ska bli lite spännande och se hur det är. Kanske man kan få lite hjälp med till exempel att lära sej skriva bra personliga brev m.m
Och på tisdag fyller jag år ! :) Nu blir jag gammal xD haha. Eller nåt :P Kanske inte så jätte då, men det är nästan så att man börjar få lite smått ångest över födelsedagar, jag vill inte bli äldre :P haha.

Nej .. Det blev inte så mkt mer idag ändå, när jag väl började skriva och försökte komma på nånting att skriva om så blev det totalt tomt i skallen, så ni får vara nöjda med det lilla :P

den sjunde november tvåtusennio - Inlägg hundranittiotvå

Ja, nu uppdaterar jag igen då, och som vanligt så blir det ett bra tag mellan gångerna. Och egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om nu heller.

Har fått jobba litegrann dom senaste dagarna iaf ^^ Det har vart rätt skönt. Och är inte helt klar än heller, ska fortsätta på måndag. Och det märks att jag inte är van att jobba, jag håller på att måla en hall och när jag kommer hem så är jag helt slut. Och det är inte ens ett jobbigt jobb ! :O Sjukt !!!

Ikväll blir det antagligen till att spela Monopol med John och Matilda :) Och äta lite god mat, vet dock inte vad för mat än :P hehe. Men det märks.

Ja, det var väl det jag hade att skriva om just nu, orkar verkligen inte skriva nå mer för kommer ändå bara bli massa skit.